Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Kolejne FRESH promo za doładowania dla wybranych
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
tabamir
UczestnikSuper promocja! 😀
-
zypolek
CzłonekRewelacja 😉 Całe 33% bonusu 😉 Era dawała w tak-taku, we wrześniu 200%, wprawdzie tylko do sieci, ale to i tak dużo. Nawet Orange teraz jakoś wyskoczyło z promocją 40% bonusu do doładowania.
-
Anonimowy
GośćNie ma szans, żeby większe doładowanie dawało większy bonus? 10 zł to wszystkich sieci jest spoko, ale nie daje szansy osobom doładowującym np. za 50 zł bo ci też dostaną tylko 10 zł.
-
Anonimowy
GośćNo ale co to jest 10 zł, żadna promocja tak na prawdę. Play idzie jednak w stronę Orange coraz bardziej, bo oni tylko jakieś takie niskie promocje dają. A tu w dodatku poszkodowane będą osoby, które akurat będą doładowywały większymi nominałami.
-
Anonimowy
GośćPoll –> policz sobie ostatnie podwójne doładowania w TT oraz w Heyah. Dają zarówno do wszystkich jak i po sieci i to jest bardzo dobre. Ostatnio Orange i Play niezbyt wyrywne cykają po groszach i często też tylko po sieci jak Orange. I porównywanie takich promocji do promocji podwójnego czy nawet 100% po sieci mija się z celem.
-
zypolek
CzłonekPoll – nie ma sensu. Wystarczy dwa razy do roku zorganizować podwójne doładowanie na najlepszych zasadach Tak-taka i ma się kasę na cały rok. Bonusy do sieci też są przydatne, szczególnie jeśli ktoś akurat ładował konto 😉
-
Blom
UczestnikTeż dostałem tego SMSa i powiem szczerze, że nie skorzystam bo nie chce mi się już szarpać z Play tak jak w przypadku programu „Poleć Play” w którym mnie polecono, miałem doładować konto za 30zł i dostałbym 1 GB, którego nie dostałem. Zresztą dodatkowe 10 zł za doładowanie 30 zł nie jest warte zachodu.
-
Anonimowy
Gośćale dlaczego promocja tylko dla wybranych?
@majkel , na stronie Orange.pl widnieją wszystkie aktualne promocje. W orange one, otrzymuje się również bonusy do wszystkich sieci. Przy doładowaniu konta za 50 zł – 250 smsów. Wszystko zależy od doładowania- bonusy wzrastają nawet do 1000 smsów etc.
Do tego są dodatkowe promocje , jak 20 % wartości doładowania , jeśli dokupuje się karty w wybranych punkatch. Możliwości na pewno nie brakuje. -
zypolek
CzłonekPoll – odejść można w każdej chwili. Nie przypomina to kompletnie abonamentu, bo tą kasę w Tak-taku mogę równie dobrze wykorzystać w jeden miesiąc, a nie przez cały dzień. Nie wiąże mnie z nimi żadna umowa.
-
Anonimowy
Gość@ kris zdaje sobie sprawę , że w orange one bonusy mają swoją ważność. Ale weź pod uwagę , że nie jest to promocja, a nowa taryfa. Mamy więc pewność, że nie zniknie za 2 tygodnie, jak to bywa w przypadku promocji.
-
-
AutorWpisy