Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Klienci Orange płacą mniej za internet domowy
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćnajciekawiej wygląda opcja z 6mb za 99pln i tym bonusem 30pln. jakby to odjąć to niezła opcja wychodzi, tylko trzeba mieć koma w orange, albo starter kupić.
-
Anonimowy
GośćEhhh kombinowanie, oferty tego typu nie uchodza za dobre, trzeba miec cos zeby cos dostac. Wg mnie i tak duzo z cen nie opuscili a powinni.
-
Anonimowy
GośćHalk: Przecież to jasne, że nie ma nic za darmo. Moim zdaniem oferta jest bardzo dobra bo mając telefon w Orange nie opłaca się wziąć innej oferty Internetu na linii TP niż Orange Freedom i telefonu stacjonarnego Orange. Na tym to polega, że płacąc za wiele usług u jednego operatora dostajemy każdą z nich taniej. Wszędzie tak jest, w kablówkach także.
-
Anonimowy
Gość#kufel: starter to możesz sobie kupć, tylko nie wiem po co jak ulga jest przyznawana tylko tym co mają abonament 🙂
-
Anonimowy
GośćRaczej bym nie skorzystal, sa jeszcze lacza od kablowki ktore wychodza znacznie bardziej korzystnie niz tutaj nawet po odjeciu tego niby rabatu. Do tego trzeba miec telefon, to nie dla mnie.
-
Anonimowy
GośćTylko nie zapominaj, że nie każdy ma dostęp do sieci kablowych. Wiec dla mnie osobiście to całkiem nie zła oferta.
-
Anonimowy
Gośćno i widzisz rack jak ty mało wiesz 🙂 Nie tylko bonus jest dla klientów abonamentowych ale i dla prepaidowców, trzeba mieć po prostu telefon w orange. Chyba że pani na infolinii orange się pomyliła ale wątpię
-
-
AutorWpisy