Kiedy ruszy Gadu-Gadu w Orange?

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Kiedy ruszy Gadu-Gadu w Orange?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #152901 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

W ostatnim czasie wiele osób w komentarzach i listach pyta kiedy zostanie uruchomiona usługa Orange Gadu-Gadu. Postanowiliśmy to sprawdzić. Otrzymaliśmy odpowiedz, niestety brak w niej chociażby przybliżonego terminu ponownego włączenie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191536 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No niestety takie sytuacje się zdarzają, pozostaje mieć nadzieję, że rzeczywiście wkrótce to uruchomią.

• #191537 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A to dobre, faktycznie Orange wprowadził na kilka dni tą ofertę niby za friko ale zaraz potem właśnie taki komunikat był. Hehe dalej nic z tym nie zrobili. No tak zrobili trochę szumu, dali na kilka dni i rozmyślili się;) podstępnie.

• #191538 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mi się wydaje że jest jednak trochę inaczej, nie wprowadzali by oferty tylko po to żeby zaraz ją zdjąć, pewnie coś w tym jest że mają kłopoty ale trzeba trochę czasu dać. Heh, w szkole moja nauczycielka zawsze mówiła, że nie od razu rzym zbudowali. Panie rzeczniku, spokojnie, byle do celu. Liczę że się uda wszystko wyprostować.

• #191539 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Predzej zima przyjdzie w czerwcu albo luty bedzie mial 31dni niz ruszy GG w Orange 🙂

Nie łudżmy się:)

Lepiej juz płacić w Play za G i transfer (pakiet 100mb za 5zł) niż użerać się z Orange.

Powodzenia najbardziej wytrwali!

• #191540 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No takiej wtopy to chyba jeszcze żaden z operatorów nie miał. Zamiast było porządnie to przetestować to orange tylko się ośmieszył. Jeśli operator ma tylko problemy techniczne to rozwiązuje je w ciągu np 72 godzin a nie 33 dni. To tylko potwierdza fakt, że orange w ogóle nie był gotowy do świadczenia tej usługi.

• #191541 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też mi się wydaje, że nie po to się wprowadza usługę, żeby ją później wycofywać, widocznie mają jakieś przejściowe trudności…

• #191542 Odpowiedz
      wlo
      Uczestnik

Szczerze mówiąc, to nie wiem po co czekać? Operatorzy nie pobierają kazy za transmisję danych, ale chcą abonamentu za korzystanie…

Nie lepiej skorzystać z płatnego abonamentu w GG? Aplikacja świeższa, w wersjach na praktycznie wszystkie platformy… Jedyny problem to pakiety danych w dobej cenie. Ale osobiście nie widzę problemu – jeśłi ktoś aktywnie korzysta z komóeki, to już ma jakieś pakiety transmisji danych wykupione.

• #191543 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Te przejściowe trudności trwają już bardzo długo. EraGG została wprowadzaona kilka lat temu i była usługą innowacyjną, z której sam z powodzeniem korzystałem w Tak Taku. Orange wprowadzili jako ostatni i od miesiąca, dwóch nie działa…coś tu jest nie tak.

• #191544 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jak maja trudnosci jakies, to maja. Nie wiadomo czy problem lezy po stronie operatora czy gg. W sumei brak jakichkolwiek danych na ten temat. Ale znajac ostatnia polityke orange, to jak cos sie ruszy, to od razu to oglosza. Jak cos pojawialo sie nowego o loterii, to na blogu tp pojawily sie od razu 2 wpisy. Z tym pewnie bedzie podobnie.

• #191545 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Może warto skorzystac z pomocy konkurencji.:) W plusie mają to juz od bardzo dawna ( ja korzystam od 2 lat), nie płace za żaden transfer danych, tylko comiesieczna opłata 5zł…. Polecam!

• #191546 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak, jak w Plusie, w erze jest też EraGG- 5 zł/miesiąc bez dodatkowych opłat za transmisję. Play ma tylko GG z dodatkowymi opłatami za transfer.

• #191547 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To smieszne tylko sie osmieszja!!! NIe wiem czy zdaja ssobie sprawe ze przez to traca klijetów!!! Ja na ich miejscu bym sie pospieszyła

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Kiedy ruszy Gadu-Gadu w Orange?
Twoje informacje: