Start › Forum › Rozrywka › Gry i gadżety › Kadencjomierz powie kiedy skończy się kadencja Prezydenta
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćhehe genialne 😉
-
Anonimowy
GośćA moze jeszcze dacie wybor bo ja czekam na koniec kadencji Premiera 🙂
-
Anonimowy
GośćGłupia aplikacja dla głupich ludzi ( tych którzy za to zapłacą ) :/ Wstyd mi że poważne firmy softwarowe zajmują się takimi bzdurami :/
-
Anonimowy
GośćCzy już wszystkie media są zdominowane przez Platformę ???
-
Anonimowy
GośćOczywiscie, ze wszystkie media. Szczegolnie TVP i oczywiscie caly internet. To przeciez wszystko spisek układu przeciw jedynym sprawiedliwym braciom xero 🙂
-
Anonimowy
GośćMasz całkowitą rację . Tylko mali wodzowie jedynie słusznej partii narodowych bolszewików mają monopol na prawdę (-: (skąd my to znamy) . Tylko oni mogą wskazać , kto jest prawdziwym Polakiem . Każdy kto się z nimi nie zgadza jest wrogiem socjalizmu tfu – narodu . Przecież to tylko dzięki spiskowi światowej żydomasonerii stracili władzę – co tam wybory , co tam sondaże . Na twórców tej aplikacji należy poszukać teczek w IPN . A myślących inaczej najlepiej wysłac na zbiory orzeszków w Gabonie .
-
Anonimowy
GośćTa i pewnie jeszcze powiesz, że żyjesz w Irlandi a PO to najlepsze co moglo spotkac Polske 😛 buahaha
-
Anonimowy
GośćMam nadzieje że sie wybierasz na te orzeszki !!
-
Rork
CzłonekCzy naprawdę cierpicie na brak njusów? Żenujące informacje obniżają tylko rangę portalu. Wracajcie na odpowiedni poziom.
-
Anonimowy
Gośćjaki jest sposób żeby ta kadencja już się skończyła? Po dzisiejszym spektaklu w Gdańsku wstyd mi pokazać się znajomym z zagranicy. Prezydent wszystkich Polaków ( chyba bliźniaków )!!!!!!
-
-
AutorWpisy