Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Jedna ładowarka do różnych telefonów komórkowych już wkrótce na rynku (video)
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikCzy zdarzyło się Wam kiedyś, że nie mogliście pożyczyć ładowarki do telefonu
komórkowego od przyjaciela lub kolegi, bo nie była kompatybilna z
Waszym telefonem? Ta era już się kończy. Uniwersalna ładowarka
kompatybilna z telefonami komórkowymi wszystkich marek to prosty
pomysł, który Komisja promuje od wielu lat. -
Iomega
CzłonekTo jedna z ciekawszych dziś informacji. Ile razy szukalismy kompatybilnej ładowarki, gdy przez przypadek zapomnielismy jej w domu a telefon nam się rozładował.
-
Blom
UczestnikU mnie w domu już nie ma ładowarek do nokii, samsungów itd, od pół roku wszystko mamy na USB i to jest naprawdę wygodne. Już dawno powinni zmienić wszystkie ładowarki na standard USB a nie czekać.
-
Anonimowy
GośćTo rozwiązanie tak naprawdę zawdzięczamy Chińczykom . Jakieś 2 lata temu w Chinach zakazano sprzedaży telefonów ładowanych przez gniazdo inne niż microUSB . Dopiero po tym fakcie KE udało się „przekonać” europejskich producentów , wcześniej już „przekonanych” przez Chińczyków . Swoją drogą jest to przykład „dbałości” producentów o interes klientów tak podkreślany z hipokryzją w reklamach (-:
-
Anonimowy
GośćJa w listopadzie 2010 kupiłem sobie SonyEricsson Cedar. Jeden z nowszych modeli SE, jednocześnie tani (200 zł). Ku mojej uciesze ma on właśnie microUSB.
-
s
UczestnikSuper 🙂 W domu kilka telefonów i w kółko każdy szuka swojej ładowarki.
-
Anonimowy
GośćTelefony powinny być tańsze, bo nie muszą dawać ładowarki w zestawie, a pudełka mogą być mniejsze więc i transport tańszy.
-
-
AutorWpisy