Jedna ładowarka do różnych telefonów komórkowych już wkrótce na rynku (video)

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Jedna ładowarka do różnych telefonów komórkowych już wkrótce na rynku (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150218 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Czy zdarzyło się Wam kiedyś, że nie mogliście pożyczyć ładowarki do telefonu
      komórkowego od przyjaciela lub kolegi, bo nie była kompatybilna z
      Waszym telefonem? Ta era już się kończy. Uniwersalna ładowarka
      kompatybilna z telefonami komórkowymi wszystkich marek to prosty
      pomysł, który Komisja promuje od wielu lat.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243228 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

To jedna z ciekawszych dziś informacji. Ile razy szukalismy kompatybilnej ładowarki, gdy przez przypadek zapomnielismy jej w domu a telefon nam się rozładował.

• #243230 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

U mnie w domu już nie ma ładowarek do nokii, samsungów itd, od pół roku wszystko mamy na USB i to jest naprawdę wygodne. Już dawno powinni zmienić wszystkie ładowarki na standard USB a nie czekać.

• #243234 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To rozwiązanie tak naprawdę zawdzięczamy Chińczykom . Jakieś 2 lata temu w Chinach zakazano sprzedaży telefonów ładowanych przez gniazdo inne niż microUSB . Dopiero po tym fakcie KE udało się „przekonać” europejskich producentów , wcześniej już „przekonanych” przez Chińczyków . Swoją drogą jest to przykład „dbałości” producentów o interes klientów tak podkreślany z hipokryzją w reklamach (-:

• #243238 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja w listopadzie 2010 kupiłem sobie SonyEricsson Cedar. Jeden z nowszych modeli SE, jednocześnie tani (200 zł). Ku mojej uciesze ma on właśnie microUSB.

• #243261 Odpowiedz
      s
      Uczestnik

Super 🙂 W domu kilka telefonów i w kółko każdy szuka swojej ładowarki.

• #243267 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Telefony powinny być tańsze, bo nie muszą dawać ładowarki w zestawie, a pudełka mogą być mniejsze więc i transport tańszy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Jedna ładowarka do różnych telefonów komórkowych już wkrótce na rynku (video)
Twoje informacje: