Jaki kubek termiczny wybrać?

Start Forum Inne Hydepark Jaki kubek termiczny wybrać?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #1926216 Odpowiedz
      Heronim Nowak
      Uczestnik

Zastanawiam sie nad zakupem kubka termicznego, ale kompletnie nie wiem, który wybrać. Chciałbym coś, co długo trzyma ciepło i nie cieknie, bo mam dosyć kawy w plecaku… Może ktoś polecić jakiś sprawdzony model, który rzeczywiście jest wart swojej ceny?

• #1930987 Odpowiedz
      Kamil Brzozowski
      Uczestnik

Jak szukasz czegoś, co naprawdę dobrze trzyma ciepło i nie cieknie, to sprawdź Contigo West Loop. Mam go od dłuższego czasu i naprawdę daje radę. Gorąca kawa spokojnie utrzymuje temperaturę przez kilka godzin, a system zamykania działa tak, że nawet jak wrzucisz go do torby, to nic się nie wyleje. Jedyna rzecz, na którą trzeba uważać, to żeby dobrze myć ten mechanizm zamykania, bo jak się zapuści, to może być ciężko doczyścić. Ale poza tym jest naprawdę solidny. Zobacz sobie ceny tutaj: https://mojabutelka.pl/ Z tego co widziałem to mieli ostatnio dobre promocje na stronie tak więc warto jest się zorientować.

• #1930991 Odpowiedz
      shaun michle
      Uczestnik

I am Shaun Michle an experienced writer at Affordable Dissertation UK, dedicated to providing Dissertation Proposal Writing Service. My expertise helps students work well-researched, compelling proposals that set the stage for a successful dissertation.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Jaki kubek termiczny wybrać?
Twoje informacje: