iPhone 3G S wchodzi do oferty Orange (aktualizacja)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi iPhone 3G S wchodzi do oferty Orange (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #155006 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 31 lipca w ofercie Orange znajdzie się najnowszy iPhone 3G S. Telefony będzie można kupić wraz z dedykowanymi planami abonamentowymi dla klientów indywidualnych oraz firm. Oprócz minut na rozmowy klienci zyskają w nich pakiety pozwalające na swobodny dostęp do internetu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179136 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

HOHOHO przy umowie na 36 miesięcy i abo 150 zł IPhone 8GB już za 149zł!!!! NIC TYLKO (nie) BRAĆ!!!! 🙂

• #179137 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No wiesz, wiadomo, że to nie jest telefon przeznaczony dla masowego użytkownika. Oczekiwałeś że będzie za 1 zł w umowie na rok?

• #179138 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oczywiście kolega – który jak widzę czuje się ulepionym z lepszej gliny od "szarego masowego użytkownika" – nie zauważył że mówiłem tutaj o WERSJI 3G – a nie 3GS!!!! – zresztą masz racje ten telefon nie jest dla przeciętnego masowego człowieka – jest przeznaczony ( w takiej cenie oczywiście ) raczej dla kogoś kto kompletnie nie zna się na sprzęcie elektronicznym dostępnym na rynku i wierzy wyłącznie w reklamę 🙂 taki LG KU990 jest 4 razy tańsze i ma z 40 razy więcej funkcji!!!!

• #179139 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

40x wiecej funkcji 🙂 rozumiem że to sprawdziłeś ? biorac pod uwage 60.000 aplikacji dla IPHONA hmmmm. Odnosnie cen – to polityka firmy ( Masz prawo wyboru i nie musisz kupić )

• #179140 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie no ale kolega tak na poważnie? aha no bo ja przecież nie wziąłem pod uwage tych wszystkich dobroci które mogę sobie DOKUPIĆ do IPhona 🙂 aparat VGA do videorozmów też otrzymam? i możliwość kręcenia filmów? w pełni funkcjonalny bluetooth? i możliwość odtwarzania DivX? i wymienną baterie? Ludzie porównujmy to co dostajemy w zestawie – W PUDEŁKU a nie to co możemy sobie dokupić! Nie mówie że to zły fon – ale cena/możliwości jest mocno przegięta…

• #179141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jakos nie widac nic na stronach ornage aby byl co lepsze nie ma juz nawet iphone 3G

• #179142 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak już nie ma jak oferta z iphonem dopiero wchodzi, podejdź do salonu i tam się zapytaj a pewnie uzyskasz info o abonamentach z telefonem jabłuszka.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: iPhone 3G S wchodzi do oferty Orange (aktualizacja)
Twoje informacje: