Internetowe pakiety w telefonie w ofercie pre-paid -aktualne zestawienie

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Internetowe pakiety w telefonie w ofercie pre-paid -aktualne zestawienie

• Ten temat ma 3 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #152046 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Postanowiliśmy po raz kolejny przyjrzeć się popularnemu ostatnio mobilnemu Internetowi. Tym razem jednak pod lupę wzięliśmy pakiety internetowe naszych operatorów, które możemy wykorzystać do surfowania w Internecie za pomocą telefonu komórkowego w taryfach przedpłaconych (pre-paid).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #231229 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pod względem internetu na kartę „Orange Free na kartę” jest bez konkurencyjne, już nawet jak ktoś wydaje 20zł miesięcznie (płaci 100zł w ciągu 5 miesięcy i dostaje 110zł na wszystko) to ma za darmo 1,25B danych miesięcznie. Jak na razie następna w kolejności oferta jest daleko za tą taryfą Orange.

Teraz można tylko czekać aż konkurencja dorówna ze swoimi ofertami (choć ja mam właśnie OFnK więc nie muszę czekać 😉 )

• #231230 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah 2 gr/100 kb. Bez konkurencji…

• #231525 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem zapomniano tu całkiem o ofercie Tak Taka gdzie za 9 złotych dostajemy pakiet nieograniczonego internetu. 100Mb możemy wykorzystać w pełnym zakresie prędkości nadajnika, w którego zasięgu się znajdujemy, później prędkość spada. Na moim HTC Elf zdołałem już po wyczerpaniu tych 100Mb wyciągać prędkość pobierania 16KB/s, co nie wydaje mi się złym transferem jak na potrzeby telefonu komórkowego za tę cenę.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Internetowe pakiety w telefonie w ofercie pre-paid -aktualne zestawienie
Twoje informacje: