Internet Sferii z laptopem MSI

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Internet Sferii z laptopem MSI

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #157398 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Operator telekomunikacyjny Sferia od początku listopada zaproponuje swoim klientom ofertę internetową z laptopem. W ramach oferty klient, który podpisze specjalną umowę promocyjną, będzie miał możliwość zakupu laptopa MSI Wind U100-458PL z nagrywarką zewnętrzną Sony NEC DRX-S70U-R w promocyjnej cenie. Koszt zestawu (laptop z nagrywarką) wyniesie 1 zł brutto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #164482 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sferia, kurde, zdecydowanie wole zainwestowac w mobilny, chocby w iplusa. ponoc komputer swiat oglosil, ze iplus teraz najlepszy wsrod mobilniakow , prawda to ??

• #164484 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdaniem najgodniejsze warunki proponuje Netia. Poza tym nie wiem czy widzieliście jakie można rzeczy od Netii dostać za podpisanie umowy! Nawet lot szybowcem czy kurs przygotowania Sushi, lol ! Nie byłem tego świadom!

• #164485 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie no, ale płacić ponad 100 zł przy 3-letniej umowie tylko po to, zeby mieć laptopa, który za 6 miesięcy najpóźniej będzie tak stary, że tylko na śmietnik się będzie nadawał, to wg mnie trochę bezsensowne. Netia daje 600 zł do wypłacenia w bankomacie jak ktoś tak zechce. niech to przebiją.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Internet Sferii z laptopem MSI
Twoje informacje: