HTC Touch Pro galeria i video

Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe HTC Touch Pro galeria i video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #156666 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

HTC Touch Pro to kolejny obok Touch Diamonda telefon, który wyposażono w trówymiarowy interfejs użytkownika Touch FLO 3D. Urządzenie łączy zalety dotykowego ekranu i rozsuwanej, pięciorzędowej klawiatury w układzie QWERTY.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #168017 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Osobiście używam HTC Diamond’a (to samo, tylko bez wysuwanej klawiaturki) i jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Przy normalnym użytkowaniu bateria wystarcza na 2 dni. Złącze USB umożliwia ładowanie z laptopa czy pożyczenie ładowarki od kogokolwiek. To pierwszy telefon, który w pełni spełnia moje potrzeby i oczekiwania. Pozostałe niby miał funkcje, ale jednak były one mało intuicyjne. Problem tylko w zdjęciach do MMSów – czasami pojawia się kreator zmniejszania, czasami nie – i nie mogę dojść od czego to zależy. Aparat taki sobie – do MMSa w ładny dzień zdjęcia są ok. W pozostałych przypadkach to już moja druga Motorola V9 robi lepsze zdjęcia (w sensie jakości a nie ilości mpix). Spokojnie mogę polecić wszystkim, którzy chcą mini komputera przy sobie.

• #168018 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiec jezeli ktos duzo pisze warto wybrac pro. w innym przypadku diamond spelnia te same funkcje

• #168019 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sa roznice pomiedzy tymi pda i wcale nie chodzi mi o klawiature

• #168020 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

touch pro jest zdecydowanie lepszym modelem od diamonda

• #168021 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale zaargumentuj dlaczego jest lepszym modelem. Ja chciałem kupić Touch Pro. Nawet klawiaturka mi pasowała. Ale jak zobaczyłem jaki on jest gruby, to stwierdziłem, że wolę chyba Diamonda i odrobinę czasu na przyzwyczajenie się do pisania na dotykowej. Była też opcja Touch HD… ale dla tych 160px w pionie dodatkowo nie warto dopłacać było 800 zł. Myślę jednak, że to są bardzo dobre urządzenia i warto w nie zainwestować.

• #168022 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

KyokoMai – jest lepszy dlatego ze ma wiecej ramu od Diamonda i slot na karty pamieci. Jak w tej reklamie prawie jak…

• #168023 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kurwa

• #168024 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak dla mnie to procesor w Touch Pro to porazka. Mam PDA Dell Axim który ma 6 lat i windows mobile 5, i procesor szybszy niz to nowe cacko HTC. Wciskam klawisz i czekam az łaskawie zrobi to co bym chciał, a jak pisze smsa albo maila to ja kończe drugie zdanie a on jest w połowie pierwszego. Wbudowany slownik i autouzupełnianie którego w zasadzie nie można wyłączyc to tez masakra. Generalnie choc lubie HTC i ogólnie jestem zadowolony, to za ten procesor zasługuja na strzał z otwartej, bo jak można tak spieprzyć taki fajny telefonik.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: HTC Touch Pro galeria i video
Twoje informacje: