- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćFajnie, ze link działa 😉
-
Kan
KlucznikU mnie działa. Mam inny problem, mój administrator sieci
dzisiaj awarię i niektóre strony w tym Telix.pl otwierają
mi się ok. 1/2 h. Dopoki jej nie usuną newsy bedą
pojawiały się bardzo wolno. Przepraszam Czytelników ale
nic nie mogę na to poradzić. Pozdrawiam Andrzej
-
Anonimowy
GośćFajnie bo wkrótce będzie na allegro 🙂 albo w sieciach sklepów tylu RTVAGD, MM, SATURN itd, ciekawe czy tam będzie kosztował te 2250zł czy inaczej.
-
Fawu
UczestnikW euro-rtv juz jest za 2299zł albo 30x75zł i się zastanawiam. W grudniu powinien pojawić się u pozostałych opów, będzie więc więcej opcji, a ja może wreszcie wyjde ze szpitala.
-
Kan
KlucznikŻyczymy szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam
Andrzej
-
Fawu
UczestnikDzięki, mam okazje potestować play-online na karte ale na telefonie bo nie moge zgrać go z laptopem
-
Anonimowy
GośćMoże mi ktos tylko jedną rzcz wyjaśnić … dlaczego do ciezkiej ch….y w Play dla firm internet jest drozszy niz One Play. Gdzie tu sens i gdzie logika?
-
Anonimowy
GośćTez sie nad tym zastanawiam, ale ogolnie cena telefonu duza, w najwiekszym abonamencie trzeba miec ponad 700zl, tak stanowczo przy duzo
-
Anonimowy
GośćLudzie nie rozmieszajcie mnie !! CHcielibyscie telefon najlepiej za zlotowke przy abo 45 zl… Telefon z abonamentem 45 zl wychodzi taniej niz kupno niebrandowego. Jak Cie nie stac to nie marudz i nie kupuj.
Cena w Orange bedzie z kosmosu na 100%. Troche opamietania bo za taka cene dostaejmy najlepszy telefonik na swiecie…
-
-
AutorWpisy