Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy stacjonarni › Hipnotyzująca promocja w Netii -regulamin
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd dnia 23.09.2009 r. w Netii trwa Promocja „Hipnotyzująca promocja – bez telefonu LLU”, w ramach której klient otrzymuje iInternet stacjonarny przez pół roku za 1zł oraz w opcji „Hipnotyzująca promocja – LLU” internet stacjonarny w pakiecie z Telefonem przez pół roku za 1zł.
-
Anonimowy
Gośćwielka szkoda ze nie jestem w zasiegu llu, wzialbym 8mb, a tak to moge tylko neostrade lub inne twory po bsa
-
Anonimowy
GośćModem Pirelli 125 co to za cudo? Dobre to jest?
-
Anonimowy
GośćA co dla tych, którzy zostali przejęci przez NETIE z TELE2?
za 6MB i telefon płacę 167,70.
O nowych się zabiega, a Ci co już są to mogą się oblizać.
Ot realia dzisiejszych czasów.
-
Anonimowy
GośćSzkoda ze to tak ładnie wygląda na papierze od początkury umowy dostaje faktu za telefon na kwote 35zł mimo że mam "hipnotyzującą oferte" i reklamacje nic nie wskurają bo ponoć to zgodne z taryfikatorem.
-
Anonimowy
GośćWitam
A wie może ktoś ile miesięcznie jest minut dodatkowo gratis ( tel stacjonarny) bo ja jakoś nie mogę tego znależć.
-
Anonimowy
Gośćszkoda tylko że dali taki długi okres trwania umowy ( 18, 24 m-ce). A nie standardowe 12 miesięcy, jak to jest choćby w przypadku nowej promo na DSLa Tepsy. No ale widać, zawsze jest coś za coś.
-
-
AutorWpisy