Hardware Nokia N9 jest bliski perfekcji

Start Forum Sprzęt Nokia Hardware Nokia N9 jest bliski perfekcji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #151498 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

W sierpniu tego roku dotarliśmy do pierwszych zdjęć przedstawiających model Nokia N9 z MeeGo. Założyciel serwisu Mobile-Review, Eldar Murtazin miał już okazję przyjrzeć się z bliska wspomnianemu smartphone’owi, przy okazji mówiąc „hardware Nokia N9 jest bliski perfekcji”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234397 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem jak wszyscy projektanci wymyslają te doskonale urzadzenia z klawiatura bez cyfr. Ja wykorzystuje aplikacje biznesowe i cyfry sa koniecznoscia a nie trzymanie z jakims shiftem. Takie 'perfekcyjne’ urzadzenia są dla dzieciaków piszących bajki smsowe. Wogoóe niech wszystko wstawaia z Shiftem a glowna klawiature zrobią w Emotikonki.

• #234420 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

@użykownik jako dorosły i poważny biznesmen powinieneś wiedzieć, że telefon nie służy do prowadzenia interesów a jedynie do komunikacji. Więc zamiast zaopatrzyć się w „idealne urządzenie jakim jest telefon” kup sobie lepiej laptopa.
      Co do samej N9, naprawdę bardzo ładnie się prezentuje jedynie to MeeGo trochę odstrasza.
      Zapewne cena będzie zaporowa podejrzewam, że gdzieś w okolicach iPhone 4 i nie wiem czy warto będzie w takie coś inwestować bo wiadomo, że MeeGo to nowy system, który może nie przypaść do gustu i zostanie porzucony jak inne podobne twory.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Hardware Nokia N9 jest bliski perfekcji
Twoje informacje: