Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Grażyna Piotrowska – Oliwa Menedżerem roku
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPodczas Gali Złotych Anten „Świata Telekomunikacji”, pakiet neostrada tp z telewizją otrzymał nagrodę jako usługa roku, a w kategorii „rozwiązanie stacjonarne” produktem 2009 roku został kanał telewizyjny Orange sport. Wyróżnienie w kategorii „Menedżer roku” otrzymała Grażyna Piotrowska – Oliwa, prezes PTK Centertel.
-
Anonimowy
GośćMenedżera roku – za spóźnienie się z propozycją nowych ofert dla użytkowników pre-paid? Ale z drugiej strony biznesowo Grupa TP (Orange) trzyma się dobrze.
-
Anonimowy
GośćRozumiem, że nagrodę dostała za wciskanie przez Orange badziewia i drożyzny.
-
Anonimowy
GośćTylko nagrody są przyznawane za rok ubiegły, czyli uwagi odnośnie "spóźnionej" reakcji chyba chybiają celu.
Poza tym jesli juz chodzi o same decyze czysto ekonomiczne to firma w ubiegłym roku prezentowała się nienajgorzej.
No ale wicznym malkontentom to i tak będędzie mało
-
Anonimowy
GośćBoże jeśli ta baba jest M R to jest to dopiero żenada. Nie mam siły tego nawet uzasadniać – wszyscy wiedzą o co chodz…
-
Anonimowy
GośćNo widocznie nie wszyscy, bo ja np nie wiem o co Ci chodzi…
Ktoś wyżej dobrze napisał z tymi "wiecznymi malkontentami"…
-
Anonimowy
GośćTo nie zabieraj głosu.
-
Anonimowy
GośćMoze redakcja zrobi zestawienie z tych11 poprzednich wynikow przy okazji podajac sklady kadrowe tych niezaleznych kapitol.byloby ciekawiej
-
Anonimowy
GośćMoze redakcja zrobi zestawienie z tych11 poprzednich wynikow przy okazji podajac sklady kadrowe tych niezaleznych kapitol.byloby ciekawiej
-
Anonimowy
Gośćja jej daje tytul sciemniacza roku. Fakt- nienajgorzej, ale najlepsze tez nie byly. Patrzac na wyniki Orange, jest bardzo przecietnie. Za co wiec ta nagroda ? chyba tylko po to, zeby pokazac ze jest rownouprawnienie 😉
-
Anonimowy
GośćCały czas nbyły jednak najlepsze wśród W3.
Jednak prawdziwym wyzwaniem dla szfów telekomów będzie najblższy rok.
To dopiero po 2009 będzie można określic prawdziwą klasę menadżera…
-
Anonimowy
GośćMenadżerem roku został prezes Ery, a Grazynka dostała
tylko wyróżnienie, ehh ta jakosc informacji.
-
-
AutorWpisy