Google Voice Search od dziś w języku polskim

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Google Voice Search od dziś w języku polskim

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #151721 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Google uruchomiło w Polsce usługę, która umożliwia użytkownikom niektórych telefonów komórkowych wyszukiwanie informacji w internecie za pomocą słów wypowiadanych w języku polskim.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241827 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy to prawda że już jest dostępny to tej aplikacji jakiś nowy update?! Ciekawy jestem co się zmieni, i czy tę denerwujące błędy znikną.. Jeszcze miałem dawniej ten program, ale usunąłem, bo prawie zawsze na coś innego szukał.. może mam głupi głos i nie rozumie mój telefon albo mikrofonem jest coś nie tak.. sam nie wiem, ale mam nadzieje że po zainstalowaniu już nie będę miał taki problemy…

• #241831 Odpowiedz
      aviator9
      Członek

Witaj,

dobrze, że masz od tak dawno już 2.1 albo nowszą wersję androida 😀 ja ma xperia, na niej jest dostępny od listopada chyba 2.1, więc ja jeszcze nie miałem czasu, aby wypróbować wszystkie aplikacji.
      Więc, do google voice search teraz pojawił nowa wersja softu, to możesz zaktualizować starego softu.
      pozdrawiam

• #242037 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pozwolę sobie jeszcze dodać że po zaktualizowaniu Google Voice Search-u, będzie program szybszy i o wiele dokładniejszy, dlatego, bo będziesz mógł ustawić ze swoim głosem, więc coraz mniej błędów będzie. Słyszałem że nawet smsy da się dyktować, tylko trzeba jakąś ikonkę poszukać która jest podobna do mikrofonu. Powodzenia.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #241831 w Google Voice Search od dziś w języku polskim
Twoje informacje:

Anuluj