Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Google Voice Search od dziś w języku polskim
- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCzy to prawda że już jest dostępny to tej aplikacji jakiś nowy update?! Ciekawy jestem co się zmieni, i czy tę denerwujące błędy znikną.. Jeszcze miałem dawniej ten program, ale usunąłem, bo prawie zawsze na coś innego szukał.. może mam głupi głos i nie rozumie mój telefon albo mikrofonem jest coś nie tak.. sam nie wiem, ale mam nadzieje że po zainstalowaniu już nie będę miał taki problemy…
-
aviator9
CzłonekWitaj,
dobrze, że masz od tak dawno już 2.1 albo nowszą wersję androida 😀 ja ma xperia, na niej jest dostępny od listopada chyba 2.1, więc ja jeszcze nie miałem czasu, aby wypróbować wszystkie aplikacji.
Więc, do google voice search teraz pojawił nowa wersja softu, to możesz zaktualizować starego softu.
pozdrawiam -
Anonimowy
GośćPozwolę sobie jeszcze dodać że po zaktualizowaniu Google Voice Search-u, będzie program szybszy i o wiele dokładniejszy, dlatego, bo będziesz mógł ustawić ze swoim głosem, więc coraz mniej błędów będzie. Słyszałem że nawet smsy da się dyktować, tylko trzeba jakąś ikonkę poszukać która jest podobna do mikrofonu. Powodzenia.
-
-
AutorWpisy