Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Godzina rozmowy w Heyah za 29 groszy
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćcałkiem fajna sprawa. Przy niskich już taryfach dodatkowe mozliwości to znów bedzie kruczek dla Play
-
Anonimowy
GośćGdyby to było w taryfie nowa heyah to by była faktycznie rewelacja a w pakietowej to tylko jak ktoś ma faktycznie dużo ludzi z heyah a z innymi sieciami dużo mniej rozmawia.
-
Anonimowy
GośćHeyah wciąż poprawia ofertę. teraz i pakietowa i nowa mają bardzo ciekawe opcję. najlepiej mieć obie 🙂
-
Anonimowy
Gośćdużo kombinowania, wolę usługę Ty i 3 w Popie… A na populacja.pl nawet taniej kosztuje niż normalnie smsem
-
Anonimowy
Gość@ serol -ale kombinowanie. płacisz 5.90 miesięcznie, albo doładowujesz za 30 pln i masz gratis. proste. a przy długich rozmowach wyjdzie taniej niż w POP no i do całej sieci, a nie 3 osób
-
Bandyto3xx
UczestnikW tym problem że ja nikogo w heyah nie mam a w erze 1
osobę.
-
Anonimowy
GośćSzkoda że bez stacjonarnych. W Heyah to ja nie mam nikogo. Najwięcej w Orange i Erze. Żeby jeszcze to jakoś z Erą połączyli…
A tak na marginesie, to w Erze te 29 gr/godz do Ery i na stacjonarne obowiązuje do 2.11 włącznie. A nie słyszał ktoś co będzie dalej. Tak jak było kiedyś, czyli 99gr/godz. ?
-
Anonimowy
GośćTo prawda godzina za 29groszy nawet jeżeli chodzi o samą sieć Heyah jest bardzo dobrą ofertą jak nie patrzeć to cała godzina i płacimy tylko 29gr.
-
Anonimowy
GośćGodzina za grosze to jedna z lepszych ofert. Arti- prawdopodobnie w Tak Taku stawka wróci do 99gr i będzie obowiązywać do końca 2010r. Sam czekam na info 😉 W Heyah wprowadzili gzg na gorszych, niż w TT zasadach.
-
-
AutorWpisy