Godzina dla ziemi w Grupie TP

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Godzina dla ziemi w Grupie TP

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #152700 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Grupa TP po raz kolejny przyłącza się do firm wspierających ogólnoświatową inicjatywę WWF „Godzina dla Ziemi” (Earth Hour).

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192717 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

podoba mi sie politywka wizerunkowa gktp. wlaczanie sie w duze akcje jak ta, ale takze sporo mniejszych przedsiewziec (loteria orange, jakies komputery dla szkol itp). na pewno widac ich wiecej niz innych.

• #192718 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ekooszołomi licząc na tani poklask , nie biorą pod uwagę możliwych konsekwencji dla producentów energii . Gdyby taka akcja naprawdę wypaliła , doprowadziłoby to poważnych perturbacji w elektrowniach , aż do możliwości potężnych awarii .

• #192719 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

juz ja widzę tą ekologie – szczególnie w postaci blach inpostu do każdej koperty!!!! niech e fakture promują + nie wysyłają tych ton blachy do ludzi!!!

• #192720 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co do ekologii . Wielu dostawców internetu namawia do faktur elektronicznych (nie mylić z e-fakturami z podpisem elektronicznym). Niestety ,do odliczenia ulgi potrzebna jest papierowa faktura(lub e-faktura) . Dostawcy na żądanie przysyłają papierowe kopie owych faktur , razem z papierami towarzyszącymi (reklamy, blankiety wpłaty) – np od Netii dostałem to w 5 (sic) przesyłkach pocztowych . To jest ta ekologia (-:

US żąda też dowodów wpłaty – tak więc , gdy placimy poprzez Internet znowu potrzebne są papierowe dowody wpłaty . To tez jest owa ekologia (-:

A można USTAWOWO dopuścić np wydawanie zaświadczeń przez dostawców internetu o zapłacie za dostęp do internetu – skoro są one tak niezbędne fiskusowi . O przyjęciu oświadczenia podatnika w tej sprawie prze US nawet nie marzę (-:

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Godzina dla ziemi w Grupie TP
Twoje informacje: