- Ten temat ma 30 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćchyba sobie wezmę w końcu jakiegoś samsunga
-
Anonimowy
GośćAvila kosztuje okolo 550zl, wiec cena dotykania mala, szczegolnie, ze to mily i czuly dotyk 🙂 ma oczywiscie wady ten telefon, ale, dla mnie wielki plus to swietna jakosc rozmow, rowniez przez sluchawke bluetooth, wczesniej mialem problemy (2 nokie i SE), teraz jest idealnie, wreszcie nie trzeszczy w calym pokoju
-
Anonimowy
Gośćten telefonik jest super nie ma co polecam !!!
-
Anonimowy
GośćPolecam, naprawde udany.
-
Anonimowy
Gośćpomocy nie moge wylaczyc odtwarzacza w avilii tzn nie chce zniknac z wyswietlacza???????? co robic wie ktos moze????????
-
Anonimowy
Gośćpo prawej stronie masz taki czarny pasek z widgetami. otworz go i przzeciagnij na niego oddtwarzacz.
-
Anonimowy
GośćMam problem odwrotny do bondo. Mianowicie zniknął mi odtwarzacz z wyświetlacza i nie mogę go przywrócic… czy ktoś może wie jak to zrobic??
-
Anonimowy
GośćMam dylemat Samsung avila czy pixon?
-
Anonimowy
GośćCzy mozna zmienić dzwięk sms ze standardowego na np. mp3?? Bo walczę z tym i nie mogę zmienić.
-
Anonimowy
GośćMam telefon od msc i jest fantastyczny. Dźwięk podgłośniłem jak w instrukcji i gra sporo głośniej i o dziwo nie ucierpiała jakość. POLECAM!
-
Anonimowy
GośćCo do zmienienia sygnału sms : Wchodzisz w menu, ustawienia, profile telefonu, Normalny (naciskamy te strzaleczki) u góry naciskamy strzalke w dół i dajemy nowa wiadomość, potem 2 od góry czyli dzwięk wiadomości, potem dzwięki i ustawiany dowolnie wybrany dzwonek przez siebie. Pozdrawiam.
-
Anonimowy
GośćMam Samsunga Avile i mam problem z pogloszeniem go wie morze ltos co morzna poradzic pisac na gg `1418123"
Zmienilem na najnowszego softa ale to nie skutkuje z gury dziekuje 😀
-
Anonimowy
Gośćhej, kto śpiewa tą piosenkę, która jest podłożona pod filmik?
-
Anonimowy
GośćTą piosenkę śpiewa Kat DeLuna – In the end
-
Anonimowy
GośćDzięki !!!
-
Anonimowy
Gośćextra telefon
-
Anonimowy
GośćDzięki Ziomuś xD Dobre to
-
Anonimowy
GośćDzieki Ziom to dziala Pozdro dla ciebie;)
-
Anonimowy
GośćSuper:) to naprawde Działa:) Pzdr:).
-
Anonimowy
GośćMAM PYTANIE! Czy w tym telefonie można zmienić czułość
ekranu (dotykania) jeśli można to gdzie i jak?? Proszę o
odpowiedź…
-
Anonimowy
Gośćhejka mam problem czcionka w smsach odbieranych jest tak mala ze ja ledwie widac co mam zrobic pomozcie dz
-
Anonimowy
Gośćwitam jest jeszcze jakis tunning w tym telefonie.podgłośniłem zgodnie z filmikiem i wszystko dziala jak należy i nawet głosniej teraz gra:D. czekam na wiecej takich bajerów.
-
Anonimowy
Gośćnawet spoko jest ta głośność tylko czy wam też nie działa głośność na punkcie 12 ?
-
Anonimowy
Gośća z jakiej strony pobieracie gg żeby wam działało ?? z plusa sieć
-
Anonimowy
GośćSuper.Działa mam o wiele większą głośność w mojej avilli!!!
-
Anonimowy
GośćJa już go mam, jest fajniaśny…brak mi jedynie lampy błyskowej ale zdjątka i jakość filmików wysoka…bateria po zupełnym przesunięciu suwaka jasności ekranu wytrzymuje równo tydzień (testowane przy 3,5 godz. rozmów tygodniowo)…oczywiście czas ten skraca użycie radyjka o jakieś dwa dni…gorąco…szczególnie, że zawsze podchodziłem sceptycznie do samsunga i preferowałem nokię..polecam przy ściemnionym ekranie w codziennym użyciu da się przeżyć a jak chcesz cykać wysokiej jakości zdjęcia oczywiście możesz sobie rozjaśnić…ma też możliwość obróbki zdjęć…i muza brzmi z niego nieźle…klawiaturka w układzie telefonu działa wyśmienicie aż byłem zaskoczony!!…fajne menu 😉
-
Anonimowy
GośćNabyłem Avilę z GPS mam problem z odtwarzaczem MP3, tzn. tak jak by zniekształcał głos.
Proszę o pomoc
Ipo
-
Anonimowy
Gośćkurde co trzeba zrobic po wpisaniu kodu?
oco chodzi z wcisnieciem [4]?? klawisza?
-
Anonimowy
Gośćnie dziala mi dzwiek w avilli w gg mial moze ktos z tym problem zmieniam ustawienia i nic sie nie dzieje
-
Anonimowy
Gośćnie dziala mi dzwiek w avilli w gg mial moze ktos z tym problem zmieniam ustawienia i nic sie nie dzieje …..mam ten sam problem,kto pomoze??? pliiisss.
-
-
AutorWpisy