- Ten temat ma 19 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikOd dzisiaj można to zrobić graficznie ustawiając obrazkowy opis, który zobaczą wszyscy znajomi na liście kontaktów w Gadu-Gadu. Na stronie http://www.gadudodatki.pl można już korzystać z tysięcy opisów, słownych i graficznych, wybrać za każdym razem inny, w zależności od naszego nastroju.
-
Anonimowy
GośćNo ja powiedziałem DZIĘKUJĘ przy wersji 7.7 bo NOWE GG mi się nie podoba… a znam ludzi co jeszcze na wersji ok. 6 siedzą 🙂 za bardzo do wszystkiego i niczego się ten komunikator zrobił moim zdaniem…
-
Anonimowy
Gośćmam płacić za możliwość ustawienia opisu ?
buhahaha….nigdy.
jak dobrze że nie mam GG
-
Anonimowy
GośćOczywiście nie za darmo wole WLM
-
Anonimowy
GośćCzy istnieją już darmowe opisy graficzne na gg?
-
Anonimowy
GośćJest jeden darmowy, z Michaelem Jcksonem
-
Anonimowy
Gośćkopmunikator jest jaki jest mi się podoba ale zeby płacic za opiy to paranoja moz sie paru naiwnych znajdzie
Albo takich co nie maja co z pieniędzmi robic:D
-
Anonimowy
GośćZgadzam się…to bzdura kompletna żeby kupować opis…A kto by chciał ustawić sobie opis z Michaelem Jacksonem?!Chyba nikt a tylko taki jest za darmo!!!PARANOJA!!!
-
Anonimowy
GośćNoo… Ja też własnie szukam darmowych opisów graficznych… Jak znajde to tylko płatne :/
-
Anonimowy
GośćTotalne kretyństwo :/ teraz już można stworzyć własny za opłatą. TO PARANOJA ZWYCZAJNIE!
Żal, żal, żaaaaallll.. płacić nie będę na pewno.
-
Anonimowy
Gośćelo elo 320 elo 520 kup se zelo celo melo jestem kosmatelo
-
Anonimowy
Gośćno sa opisy graficzne za darmo ale tylko dla uzytkownikow najgorszej sieci komorkowej (tej zoltej) wiec nie ma co sie fazowac….
-
Anonimowy
Gośćpo co w ogole pisza słowo "darmowy opis", oszustwo
-
Anonimowy
GośćOczywiście że są darmowe opisy Graficzne.. Mam takie xDD
nie płace xP Trzeba troszkę pokombinować ^^
-
Anonimowy
GośćMógłbyś podać str z tymi opisami Proszę 😉
-
Anonimowy
GośćWindowslive jest (prawie) najlepsze.
World of Warcraft to najlepszy komunikator internetowy, nawet terroryści go używają
-
Anonimowy
Gośćśmieszne o ty opisie 😡
-
Anonimowy
Gośćo matko znam chyba z 10 stron gdzie sa opisy graficzne za zero zl
-
Anonimowy
Gośćpodaj ktos jakas strone z free opisami plox :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol 🙄 🙄 🙂 🙂 😉 😀 😎 😡 😮 😳 😮 😛 :> 🙄 😛 :lol 😳 😎 😡 😉 😀 🙁 😉 😀 😎 😡 😡 😮 😳 😛 :> 😡 😡 😡 😳 😳 😮 😮 :lol :lol 😛 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
-
Anonimowy
GośćNono spoczko ;***
-
-
AutorWpisy