Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Frankenstein w kampanii PLAY FRESHa (video)
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
RaX
CzłonekŻENADA…
-
Anonimowy
GośćGłupie i tyle
-
Anonimowy
Gośćte reklamy są naprawdę straszne, brak im pomysłów. do tego franki wymawia play fresh niczym "precel" 🙂
-
Anonimowy
Gośćreklamy mają zapadac w pamieci.udało sie.3mln ciśnie.szkoda ze dopiero 1milion kontraktowców,ale od czegos trzeba zacząc
-
Anonimowy
GośćA mnie się wydaje, że mają "pomóc" identyfikować się ewentualnemu odbiorcy poprzez postać reklamującą z usługą lub siecią. Jaką grupę docelową widzisz chętną do identyfikacji z Franiem ?
-
Anonimowy
Gość"tl111" za duzo kolego wykladow na uniwersytecie sie nasluchales
-
Anonimowy
GośćZa niedługo będzie pewnie afera, że dzieci się boją tych reklam hehe…
-
Anonimowy
Gośćtylko reklama z ciążą mi się podobba ;)…. reszta jest głupia ;p
-
Anonimowy
Gośćnajgorsze reklamy jakie do tej pory robily operatorzy, jak tego nie sciagna z anteny jak najszybciej to straca klientów którzy zaczna byc utozsamiani z frankiem i jego ciężarną partnerka z wada wymowy
-
Anonimowy
GośćDzięki reklamie z frankim nigdy nie kupię oferty play, ani nikt z mojej rodziny. "Gratuluję pomysłu" zupełna klapa, mam nadzieję, że inni też mają takie odczucia. Zmieńcie sobie specjalistę od wizerunku i reklamy…….
-
-
AutorWpisy