Era zamknięte salony w sobotę i niedzielę (Aktualizacja)

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Era zamknięte salony w sobotę i niedzielę (Aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152528 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W związku z żałobą narodową Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Era, poinformował, że salony sieci Era w sobotę i niedzielę są zamknięte.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193732 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rzeczywiście bardzo ważny/istotny/wyczerpujący/potrzebny/zaskakujący, itp. news!!! 😉 normalnie jestem w szoku z tej szokującej informacji, zwłaszcza, że wiemy o pogrzebie, a Uczelnie odwołują zajęcia w ten weekend.

Ale trzeba było coś napisać na Telix.pl, bo jeszcze ludzie przestaną czytać, może już wystarczy mojego komentarza……

• #193735 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kartke na dzwiach wywieszą.

• #193736 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I w sumie dobrze że tak zrobili. Dobrze i dla ich marki jak i dla pracowników bo wolne będą mieli ;):P

• #193737 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystkie salony i sklepy zamknięte są w sobotę i niedzielę.

• #193738 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kan: A jednak i tak mogłem odczytać to info. Bo może gdyby nie było pogrzebu pary prezydenckiej, to mogłoby być ważne info, że jednak Salony są zamknięte.

Cóż, po prostu wolałbym może mniej artykułów, ale za to naprawdę coś wnoszących do "świata telekomunikacji". Marzyć mogę, ale na szczęście są inne portale, które nie podają takich informacji, aby był kolejny artykuł- oczywiście to moje zdanie, a ktoś przecież może uważać inaczej.

olo: żałosny cieciu, czyżbyś chciał mi zabronić własnego zdania, a może Tobie "ulżyło", po tej wypowiedzi, bo ona też nic nie wniosła do tego artykułu/tematu. A z tym "żyjątkiem", to widać jaką masz wiedzę, nie tylko marną z zakresu telekomunikacji…

• #193739 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czytelnik ma zawsze rację. Andrzej

• #193740 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobre info bo może jednak ktoś miał lub ma do załatwienia coś w salonie. A tak jechałby niepotrzebnie, oczywiście biorąc pod uwagę że czyta ten serwis. Ja np. do centrum handlowego mam trochę km więc jakbym jechał na darmo to bym się wkurzył:)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Era zamknięte salony w sobotę i niedzielę (Aktualizacja)
Twoje informacje: