Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era wprowadza nowe taryfy Rodzinne i promocję Po byku – Regulaminy
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćskomentuję krótko – TARYFY DO D..Y! Moim zdaniem Orange wygrywa jak na razie – pod względem ogólnym – Play odrobinkę za nim… po Erze spodziewałem się jednak czegoś LEPSZEGO! i dalej te chore odbicie Playa na bok :/ już nawet pomarańcza popuściła…
-
Anonimowy
GośćWg mnie nie jest źle. W ofercie jest w czym wybierać. Do tego niezłe warunki i przyzwoita ilość minut. Także jak już napisałem oferta OK.
-
Anonimowy
Gośćdobre dobre :d ale sie usmialem nie dosc ze zadna rewelacja to drogie telefony 🙂
-
Anonimowy
Gość@Kan. Promocja po byku a w tabelach „byk” na „byku” ;).
W Tabeli Zestaw/Rodzina w rubryce „Usługa dodatkowa” w Taryfach 40 i 20 powinno być: „Grupa 2 osobowa w ramach usługi Era Sieć Rodzinna za 0 zł przez 9 pełnych Cykli Rozliczeniowych” oraz „(…) 6 pełnych Cykli Rozliczeniowych” odpowiednio do taryfy. -
sebi997
Uczestnikczy to pomylka czy minuta do play tez kosztuje 0,39/0,29 pln ? jesli to nie pomylka to gratulacje dla ery ktora jako pierwsza odpuscila
-
Anonimowy
Gośćsebi997, tak, taka cena do Play, ale zauważ, że z minut wliczonych abonament na Playa nie możesz dzwonić (to w stylu Ery – ściema ściemą przykryta).
-
Anonimowy
GośćWszystko już wyglądało super, ale cena Nokii n97 w taryfach multimedialnych to k(*&(*^*%o w czystej postaci :[
-
Anonimowy
GośćWszystko jest dokładnie napisane. To że nie ma do Play dla niektórych nie ma najmniejszego znaczenia. Ale stosunek tych taryf cena abonamentu – ilość minut i pakietów jest bardzo dobra. Oferta jest ok, owszem jak każda ma też minus ale to w każdej ofercie będą plusy i minusy.
-
Anonimowy
GośćNie wiem jak oni chcą utrzymać klientów z taką ofertą a co dopiero się rozwijać :-/ Przeciez Play z nadajnikami Plusa miażdży ich pod każdym względem… Kto da więcej niż 350 minut do wszystkich i darmowe rozmowy wewnątrz sieci?? Zasieg najlepszy w Polsce, bo Plusowski i mnóstwo minut. A najlepsze jest to, że jest tam pakiet złotówek, który można przeznaczyć na połączenia, smsy i MMSy 🙂
-
-
AutorWpisy