Era Telefoniczna okazja od 1 lipca (telefony)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era Telefoniczna okazja od 1 lipca (telefony)

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155242 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

W ramach Oferty Promocyjnej Abonent ma możliwość zakupu nowego telefonu w promocyjnej cenie. Abonent ma możliwość wyboru jednego promocyjnego Zestawu w taryfie Nowa Era: Telefoniczna okazja 35, Telefoniczna okazja 55 lub Telefoniczna okazja 86.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177708 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dobrze że jest dużo telefonów do wyboru coś się dopasuje. Aczkolwiek to patrzyłem ostatnio na ofertę dla stałych i telefony są jeszcze tańsze.

• #177709 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bardzo drogo. Trzeba mieć nierówno pod sufitem, zeby się w to ładować

• #177710 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

85zl za 120 to 71gr,bardzo drogo gdy w prepaid standard to 29gr a mbank mobile 19gr

• #177711 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ rob – Era ma 2 rodzaje taryf. Jedna to "telefoniczna okazja", gdzie jest mniej minut, ale telefony tańsze o nawet 200 zeta niż w innych taryfach, gdzie jest więcej minut i dodtaki -obecnie nazywają się one "Wiosenne Taryfy" Warto o tym pamiętać

• #177713 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiem o tym ale i tak sie nieoplaca,ja kupuje telefony na allegro a mam prepaid i taniej wychodzi niz dotowane telefony i abo

• #177714 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przy dzisiejszych cenach pre-paid i przy tak szybkich ich zmianach wiązanie się abonamentem uważam za masochizm . Jest przecież jeszcze mozliwość kupna telefonu na raty .

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Era Telefoniczna okazja od 1 lipca (telefony)
Twoje informacje: