Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era Rodzinna rozmowy za 0 groszy (Regulaminy)
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPTC wprowadza nową usługę – Era Sieć Rodzinna. Dzięki niej od 1 lipca br. abonenci mogą obdarować wybrane osoby możliwością prowadzenia rozmów bez opłat. Równocześnie rusza promocja, w której można Sieć Rodzinną dla grona trzech osób aktywować w ramach opłaty abonamentowej w wybranych taryfach.
-
Anonimowy
GośćEra tonie.
-
Anonimowy
Gośćwprowadzając najtańszą tego typu ofertę na rynku? chyba jednak nie masz racji 🙂
-
Anonimowy
GośćTrzeba spojrzeć na całość oferty ERY a nie tylko na prezentowaną. Wysokie koszty rozmów do pozostałych sieci.
-
Anonimowy
GośćIle można gadać z tymi samymi osobami i w końcu o czym.
-
Anonimowy
Gośćmoże się i znajdzie taka paczka, ale przyznam że mam taką jedna osobę i lepsza dla mnie oferta orange z numerem bez żadnych limitów. Mogę dzownić smsować bez stresu za 14.90miesięcznie
-
Anonimowy
Gośćheyah teraz jest niedroga…W SIECI SMS-Y ZA DARMODO WSZYSTKICH I ROZMOWY,ZA ILE KASY DOŁADUJESZ TYLE DNI ZA DARMO DZWONISZ… :)A ERA zrobiła się niestety droga…
-
Anonimowy
GośćOferta dla ludzi nie umiejących liczyć. Drogie połączenia, oferta do niczego. w Play to ja mam za darmo do Play, a do pozostałych sieci to mam za 29 groszy. Oferta Ery to kpina z ich Klientów. Dają minuty do Unii Europejskiej, a do wszystkich Polskich sieci nie ma
-
-
AutorWpisy