Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
webis.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikEra
po raz trzeci z rzędu uzyskała tytuł najcenniejszej polskiej marki w
sektorze telekomunikacji. W kolejnej edycji rankingu dziennika
Rzeczpospolita, marka ta zdystansowała pozostałe firmy z tej branży.
Tak Tak i Heyah uplasowały się również przed markami pre-paid
pozostałych operatorów. -
Anonimowy
GośćPTC zawsze miala najwiekszy zasieg i tak zostanie, nawet w piwnicy 🙂 , o czym w orange moge sobie pomarzyc.
-
Anonimowy
GośćW rankingu Era znowu nie pierwszy raz dobrze wypada. Co do zasięgu faktycznie ja osobiście też na Erę nie narzekam, aczkolwiek o Orange masz racje dzwonie dość często na numer Orange i mimo ze znajduje się on fizycznie w Warszawie przy metrze i telefon wykazuje full zasięg to ja słyszę że abonament chwilowo poza zasięgiem sieci :/
-
Anonimowy
Gośćmiałem erę 10 i uciekłem od tych złodziei i oszustów. teraz jestem w play i jest rewelacja 🙂
-
Anonimowy
GośćJak zwykle wszyscy na „temat”.
A prawda jest taka, że TMobile ma NAJCENNIEJSZĄ Polską markę głębokim poważaniu.
Po rebrandingu Era zniknie.
Ot i tyle jest wart ten ranking. -
Anonimowy
Gość@ wiek, tak tak znamy tego typu komentarze. Zawsze Play najlepszy, tylko nie idzie tam korzystać z ich internetu mobilnego czy dłuższych rozmów na ich roamingu. Gdyby Era była taka zła nie była by w sondażach tak wysoko w dodatku nie przyciągała by co kwartał nowych klientów abonamentowych.
-
zypolek
CzłonekGratulacje. Czyli jednak największa liczba klientów czy tam największy ich wzrost nie są wyznacznikiem wartości danej marki. Wydaje mi się, że rzeczywiście zasłużyli na uzyskanie takiej opinii.
-
webis
CzłonekZawsze podchodzę sceptycznie do takich badań. Nie znamy ich metodologii, ale i tak gratuluję. Era jest naprawdę dobrą siecią. Robi wiele rzeczy, których nie ma u konkurencji, jak np. pakiet blueconnect Max w telefonie, pakiety minut w pre-piadach, podwójne doładowania itd. itp.
-
-
AutorWpisy