Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
      Kan
      Klucznik

Era
      po raz trzeci z rzędu uzyskała tytuł najcenniejszej polskiej marki w
      sektorze telekomunikacji. W kolejnej edycji rankingu dziennika
      Rzeczpospolita, marka ta zdystansowała pozostałe firmy z tej branży.
      Tak Tak i Heyah uplasowały się również przed markami pre-paid
      pozostałych operatorów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

Anonimowy
      Gość

PTC zawsze miala najwiekszy zasieg i tak zostanie, nawet w piwnicy 🙂 , o czym w orange moge sobie pomarzyc.

Anonimowy
      Gość

W rankingu Era znowu nie pierwszy raz dobrze wypada. Co do zasięgu faktycznie ja osobiście też na Erę nie narzekam, aczkolwiek o Orange masz racje dzwonie dość często na numer Orange i mimo ze znajduje się on fizycznie w Warszawie przy metrze i telefon wykazuje full zasięg to ja słyszę że abonament chwilowo poza zasięgiem sieci :/

Anonimowy
      Gość

miałem erę 10 i uciekłem od tych złodziei i oszustów. teraz jestem w play i jest rewelacja 🙂

Anonimowy
      Gość

Jak zwykle wszyscy na „temat”.
      A prawda jest taka, że TMobile ma NAJCENNIEJSZĄ Polską markę głębokim poważaniu.
      Po rebrandingu Era zniknie.
      Ot i tyle jest wart ten ranking.

Anonimowy
      Gość

@ wiek, tak tak znamy tego typu komentarze. Zawsze Play najlepszy, tylko nie idzie tam korzystać z ich internetu mobilnego czy dłuższych rozmów na ich roamingu. Gdyby Era była taka zła nie była by w sondażach tak wysoko w dodatku nie przyciągała by co kwartał nowych klientów abonamentowych.

zypolek
      Członek

Gratulacje. Czyli jednak największa liczba klientów czy tam największy ich wzrost nie są wyznacznikiem wartości danej marki. Wydaje mi się, że rzeczywiście zasłużyli na uzyskanie takiej opinii.

webis
      Członek

Zawsze podchodzę sceptycznie do takich badań. Nie znamy ich metodologii, ale i tak gratuluję. Era jest naprawdę dobrą siecią. Robi wiele rzeczy, których nie ma u konkurencji, jak np. pakiet blueconnect Max w telefonie, pakiety minut w pre-piadach, podwójne doładowania itd. itp.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.