Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #150867 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Era
      po raz trzeci z rzędu uzyskała tytuł najcenniejszej polskiej marki w
      sektorze telekomunikacji. W kolejnej edycji rankingu dziennika
      Rzeczpospolita, marka ta zdystansowała pozostałe firmy z tej branży.
      Tak Tak i Heyah uplasowały się również przed markami pre-paid
      pozostałych operatorów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

PTC zawsze miala najwiekszy zasieg i tak zostanie, nawet w piwnicy 🙂 , o czym w orange moge sobie pomarzyc.

• #238321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W rankingu Era znowu nie pierwszy raz dobrze wypada. Co do zasięgu faktycznie ja osobiście też na Erę nie narzekam, aczkolwiek o Orange masz racje dzwonie dość często na numer Orange i mimo ze znajduje się on fizycznie w Warszawie przy metrze i telefon wykazuje full zasięg to ja słyszę że abonament chwilowo poza zasięgiem sieci :/

• #238327 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miałem erę 10 i uciekłem od tych złodziei i oszustów. teraz jestem w play i jest rewelacja 🙂

• #238333 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak zwykle wszyscy na „temat”.
      A prawda jest taka, że TMobile ma NAJCENNIEJSZĄ Polską markę głębokim poważaniu.
      Po rebrandingu Era zniknie.
      Ot i tyle jest wart ten ranking.

• #238352 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ wiek, tak tak znamy tego typu komentarze. Zawsze Play najlepszy, tylko nie idzie tam korzystać z ich internetu mobilnego czy dłuższych rozmów na ich roamingu. Gdyby Era była taka zła nie była by w sondażach tak wysoko w dodatku nie przyciągała by co kwartał nowych klientów abonamentowych.

• #238375 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Gratulacje. Czyli jednak największa liczba klientów czy tam największy ich wzrost nie są wyznacznikiem wartości danej marki. Wydaje mi się, że rzeczywiście zasłużyli na uzyskanie takiej opinii.

• #238420 Odpowiedz
      webis
      Członek

Zawsze podchodzę sceptycznie do takich badań. Nie znamy ich metodologii, ale i tak gratuluję. Era jest naprawdę dobrą siecią. Robi wiele rzeczy, których nie ma u konkurencji, jak np. pakiet blueconnect Max w telefonie, pakiety minut w pre-piadach, podwójne doładowania itd. itp.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Era najcenniejszą marką telekomunikacyjna w Polsce
Twoje informacje: