Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Elektroniczna odzież hi-tech SMS-em wezwie pomoc
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
zbyszekswce
UczestnikDoceniam polską technologię – jednak to jest CIUTKĘ naciągane… Każdy współczesny telefon można namierzyć – operatorzy dają za grosze takie usługi – a opowiadanie że APARATURA MOŻE STWIERDZIĆ ŻE BYŁ WYPADEK? na jakiej podstawie???? bo ktoś podskoczy na motorze na dziurze to już będzie wypadek? albo ktoś się zatrzyma na „siku” gdzieś w trasie to będzie dla systemu CZYMŚ NIENORMALNYM? jedynym wyjściem byłoby nieustanne badanie pulsu – ale w takim wypadku czujniki musiałyby być MOCNO przytwierdzone do ciała żeby nie wysłać niepotrzebnie niejednoznacznych komunikatów – a to zapewne OGRANICZYŁOBY komfort… NIE WIEM dziwne trochę to wszystko – za 5 zł na bazarku można kupić „alarm” do okna – taki piszczący – można wszyć do plecaka i już wiemy kiedy ktoś nam w nim zaczyna grzebać 🙂 a co do ubrań to ciekawy jestem JAK JE PRAĆ – skoro elektronika ma być „zaszyta” to chyba nie będzie wyjmowalna a jak będzie wyjmowalna to wracamy do punktu wyjścia – bo równie dobrze można namierzać telefon 🙂
-
Iomega
CzłonekA według mnie pomysłwydaje sie byc ciekawy. A do tego Polska Myśl Techniczna, tez się liczy.
-
Anonimowy
GośćNie lepiej zaczipować się? :lol
-
Anonimowy
Gośća jak się będzie je prało ?
-
-
AutorWpisy