Drugi telefon za złotówkę na święta w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Drugi telefon za złotówkę na święta w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #150818 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange wprowadził Promocję, w ramach której dotychczasowym klientom proponuje drugi aparat za 1 zł. Wystarczy zamówić lub przedłużyć umowę w taryfach Delfin, Pelikan lub Pantera od kwoty 79 zł, przy jednoczesnym zakupie telefonu głównego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238666 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

era kiedys tez tak zrobila, to ludzie sie rzucili, sprzedali dugi telefon a jak ten urzywany sie zepsol wtrakcie umowy to dziwili sie dlaczego nie moga dostac zastepczego.. ale dobrze ze pomarancz sie stara. duzo osob ma w tej sieci dlatego jestem uziemiony niejako. 😮 😮

• #238670 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Stara się czy też nie jakoś nie specjalnie to widoczne jest. Ich bonusy do doładowań są skromne, oferty dla stałych klientów też nie za bardzo szczególnie te na internet gdzie to cennik jest identyczny jak dla nowych klientów. Nie tego się ludzie spodziewali.

• #238672 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość
    • #238673 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja też mam sporo znajomych w tej sieci. Dlatego też w sumie decydując się na abo, wziąłem sobie telefon (Nokie N8) w planach optymalnych Orange. Wewnątrz sieci dzwonie za free, 2 GB do wykorzystania i nawet sporty pakiet minut poza siecią. Narzekać jak na razie nie mogę. A co do oferty świątecznej, to zawsze jakieś urozmaicenie. Lepsze to niż nic.

• #238681 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hehehe i na dwóch telefonach blokada SIM 😀 w sumie jeżeli ktoś myśli o sprzedaży drugiego to jak patrze na ceny tych które oferują dodatkowo wcale nie są wysokie, więc branie na okres 36mc i to jeszcze w abo powyżej 70zł mało komu będzie się kalkulowało.

• #238687 Odpowiedz
      Poll
      Członek

„Ale to już było…”

• #238694 Odpowiedz
      webis
      Członek

Wszystko pięknie tylko, że trzeba się uwiązać kolejną umową na dwa lata. Jeśli miałbym się zobowiązywać to wolę taki rodzaj umowy, jaki oferuje Tak Tak Fon. Dają również telefony za 1 zł, a jedynym warunkiem umowy jest utrzymanie ważności konta przez 24 lub 36 mies.

• #238706 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@webis -utrzymanie konta na 24 bądź 36 miesięcy to nic innego jak swego rodzaju umowa. Tutaj przedłużając dotychczasową umowe, możesz dostać drugi telefon za 1 zł

• #238716 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie powiem, żeby mi się podobała oferta od abo 79 zł, bo to stanowczo za drogo, a w mniejszych taryfach powinna też być, w końcu nokia C3 to naprawdę tani tel nie oszukujmy się.

• #238737 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oferta nie jest jakaś rewelacyjna. Ale dobrze że zdecydowali się coś odświeżyć w ofertach indywidualnych. Obecnie głośno jest głównie o tych rozmowach obrotnych, których reklamówki ze wspomnianą wcześniej N8 za 1PLN ciągle lecą w TV. Więc musieli coś dać dla równowagi. A propos tej Nokii, przy okazji spytam, czy jest kompatybilna z Nokią Mail. Będzie to na niej działało?

• #238750 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@negas z drugiej strony ciężko też wymagać, aby taka promocja była dostępna dla wszystkich- nawet dla tych co mają najniższy abonament. W końcu można otrzymać drugi telefon za grosze, więc mnie osobiście te warunki nie dziwią. Poza tym Orange ostatnio sporo wprowadził tych świątecznych ofert więc może jeszcze coś się pojawi.
      Skoro mają się wprowadzić jakieś dodatkowe bonusy w zwierzakach to wygląda na to , że nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Drugi telefon za złotówkę na święta w Orange
Twoje informacje: