Drugi telefon na Święta w sieci Era za 1 zł

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Drugi telefon na Święta w sieci Era za 1 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #150790 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 10 grudnia w ramach Promocji „Prezent na Święta”, abonent sieci Era kupujac telefon komórkowy drugi otrzyma za 1 zł. Warunkiem uprawniającym do promocyjnego zakupu drugiego telefonu Samsung E2550 lub LG GB220 za kwotę 1 zł z VAT jest zakup dowolnego startera Era Tak Tak.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #238933 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Właściwie promocja nie wiele się różni od propozycji Orange. Pytanie tylko czy poza promocjami na telefon obydwie sieci planują jeszcze jakieś bonusy w abonamentach? Póki co najwięcej promocji pojawiło się w segmencie pre-paidowym

• #238950 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzisiaj ok. godz. 8:50 Era miała awarię. Nie można było nigdzie się dodzwonić, ani wysłać sms-a mimo że zasięg był. I nie była to wina mojego telefonu, bo nie tylko ja miałem taki problem w Warszawie. Ktoś z Was też miał taki problem dzisiaj rano?

• #239077 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z takimi awariami to zawsze jest tak, że najczęściej są naprawiane zanim informacja na dobre rozprzestrzeni się po wszystkich mediach, tak też było w tym przypadku.

• #239106 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja Ery różnie się przede wszystkim niższym abo od którego jest dostępna. Jednak osoby biorące nie aż tak wysokie abo jakie jest wymagane od Orange, też powinny korzystać z promocji.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Drugi telefon na Święta w sieci Era za 1 zł
Twoje informacje: