Doładowanie z bonusem w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Doładowanie z bonusem w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155713 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dziś w ofercie Orange dostępne jest nowe doładowanie za 200 zł z bonusem 30 zł do wykorzystania do wszystkich sieci. Przedłuża ono ważność konta na połączenia wychodzące o 10 miesięcy, a na połączenia przychodzące o 12 miesięcy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174933 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Prawie jak w pierwszej karcie Play… gdzie za 150zl bylo… 150zl gratis doladowania do zuzycia do wszystkich… 🙂

• #174934 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak naprawdę to tylko zyskuje się 10 zł między nowym doładowaniem a doładowaniem 2x 100 zł. Moim zdaniem nie warto. Tym razem Orange dobrze myślał, ale źle niestety tylko na dobrych chęciach się skończyło.

• #174935 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wychodzi 25 gr za minutę.

• #174936 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajne doładowanie, bonus to dodatek, nawet jakby go nie było to jest to do zaakceptowania. Chodzi o to że niektóre osoby nie lubią bawić się w zdrapki co miesiąc albo trzy. Ja osobiście mam zetafon i takie doładowanie zapewni mi ważność konta na 10miesięcy. W tym czasie mogę ale nie muszę kupować zdrapek. Kwestia mojej kontroli wydatków czy mi to starczy, ale przy 29groszach za minute powinienem dać radę.

• #174937 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nika: no wiesz, w sumie doładowujesz tą samą kwotą, a bonus dostajesz 10 zł większy, dobre i to. Dla mnie osobiście mogliby zrobić przedłużenie konta na wychodzące na rok, ale i tak promocja zła nie jest…

• #174938 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

12 czy 10 miesięcy, nie ma różnicy. Ważne że jest takie doładowanie. Do tej pory najdłuższe przedłużenie ważności konta było na 6miesiecy więc jest to pewnego rodzaju rewolucja hehe. Aster mówi że 25gr wychodzi dzięki bonusowi (taka średnia stawka rozumiem). W takim wypadku mój zetafon okazuje się być bardziej opłacalny niż myślałem.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #174936 w Doładowanie z bonusem w Orange
Twoje informacje:

Anuluj