Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Doładowanie z bonusem w Orange
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPrawie jak w pierwszej karcie Play… gdzie za 150zl bylo… 150zl gratis doladowania do zuzycia do wszystkich… 🙂
-
Anonimowy
GośćTak naprawdę to tylko zyskuje się 10 zł między nowym doładowaniem a doładowaniem 2x 100 zł. Moim zdaniem nie warto. Tym razem Orange dobrze myślał, ale źle niestety tylko na dobrych chęciach się skończyło.
-
Anonimowy
GośćWychodzi 25 gr za minutę.
-
Anonimowy
Gośćfajne doładowanie, bonus to dodatek, nawet jakby go nie było to jest to do zaakceptowania. Chodzi o to że niektóre osoby nie lubią bawić się w zdrapki co miesiąc albo trzy. Ja osobiście mam zetafon i takie doładowanie zapewni mi ważność konta na 10miesięcy. W tym czasie mogę ale nie muszę kupować zdrapek. Kwestia mojej kontroli wydatków czy mi to starczy, ale przy 29groszach za minute powinienem dać radę.
-
Anonimowy
GośćNika: no wiesz, w sumie doładowujesz tą samą kwotą, a bonus dostajesz 10 zł większy, dobre i to. Dla mnie osobiście mogliby zrobić przedłużenie konta na wychodzące na rok, ale i tak promocja zła nie jest…
-
Anonimowy
Gość12 czy 10 miesięcy, nie ma różnicy. Ważne że jest takie doładowanie. Do tej pory najdłuższe przedłużenie ważności konta było na 6miesiecy więc jest to pewnego rodzaju rewolucja hehe. Aster mówi że 25gr wychodzi dzięki bonusowi (taka średnia stawka rozumiem). W takim wypadku mój zetafon okazuje się być bardziej opłacalny niż myślałem.
-
-
AutorWpisy