Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Dodatkowe 10 zł za 25 zł w pre-paidach Orange
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćehhh kolejna oferta ktora nie wnosi nic nowego, szkoda ze jednak nie ida za przykladem i nie daja kasy na wydanie do wszystkich i na wszystko tak jak daje tak tak…
-
Anonimowy
Gośćkolejna denna oferta orżnąć. Ciekawe czy ktoś się jeszcze na to łapie?
-
biotyt
CzłonekŚmieszna promocja. Ja doładowałem za sporą kasę Nowe Orange GO by dostać 200% więcej choć miałem zmieniać sieć w grudniu. Dałem im jeszcze szansę na te kilka miesięcy dopóki nie skończą mi się środki na koncie. Niestety, chyba nie ma co liczyć na jakieś zmiany. Jeśli oni mają zamiar karmić użytkowników coraz większą ilością bonusów w sieci, a nadal trzymać wysokie ceny poza sieć to ja podziękuję. Ja tych bonusów w sieci mam już dość i nie przekonują mnie ich coraz większe ilości. Te 10 zł powinno być do wszystkich sieci! Nie zbiednieli by od tego. W TT opłaca się dać im drugie tyle, a w Orange 10 zł do wszystkich do 25 zł żal im dać.
-
Anonimowy
Gośćbiotyt – tak zmień sieć, bo analfabeci, którzy nie potrafią liczyć powinni tak tobić; NOG to najlepsza taryfa na rynku i prosta: a bonus +200 zł + 240 min + 1000 minut z jednym numerem była ponadczasowa…
-
-
AutorWpisy