Dodatkowe 10 zł za 25 zł w pre-paidach Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Dodatkowe 10 zł za 25 zł w pre-paidach Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #156757 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Do 23.01.br. w sieci Orange dostępna jest Promocja „40% Więcej” do wykorzystania w Orange. Z promocji mogą skorzystać użytkownicy usługi pre-paid Orange, którzy w czasie trwania promocji doładują swoje konto kwotą 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #167477 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ehhh kolejna oferta ktora nie wnosi nic nowego, szkoda ze jednak nie ida za przykladem i nie daja kasy na wydanie do wszystkich i na wszystko tak jak daje tak tak…

• #167478 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kolejna denna oferta orżnąć. Ciekawe czy ktoś się jeszcze na to łapie?

• #167479 Odpowiedz
      biotyt
      Członek

Śmieszna promocja. Ja doładowałem za sporą kasę Nowe Orange GO by dostać 200% więcej choć miałem zmieniać sieć w grudniu. Dałem im jeszcze szansę na te kilka miesięcy dopóki nie skończą mi się środki na koncie. Niestety, chyba nie ma co liczyć na jakieś zmiany. Jeśli oni mają zamiar karmić użytkowników coraz większą ilością bonusów w sieci, a nadal trzymać wysokie ceny poza sieć to ja podziękuję. Ja tych bonusów w sieci mam już dość i nie przekonują mnie ich coraz większe ilości. Te 10 zł powinno być do wszystkich sieci! Nie zbiednieli by od tego. W TT opłaca się dać im drugie tyle, a w Orange 10 zł do wszystkich do 25 zł żal im dać.

• #167480 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

biotyt – tak zmień sieć, bo analfabeci, którzy nie potrafią liczyć powinni tak tobić; NOG to najlepsza taryfa na rynku i prosta: a bonus +200 zł + 240 min + 1000 minut z jednym numerem była ponadczasowa…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Dodatkowe 10 zł za 25 zł w pre-paidach Orange
Twoje informacje: