Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Dialog wprowadza markę MVNO Diallo
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćTo się doczekaliśmy wreszcie. Jestem bardzo ciekawy szczegółów. Jeśli dadzą dobrą ofertę to zrezygnuję z Play’a.
-
Anonimowy
Gośćmoze ten diallo dla dotychczasowych klientów dialogu bedzie miłym dodatkiem. ale dla mnie puki co najlepszym połączeniem internetu, telefonii stacjonarnej i komórkowej jest GA. DIALOG zas na łączach tp ma bardzo kiepską oferte. wiec jak tylko połączona oferta miala by miec jakis sens ekonomiczny to od razu widze ze ten diallo jest nie dla mnie. A takie GA juz tak. oferta prepaid, z jednego konta schodzą środki na kom GA i voip(z nr stacj), do tego komunikator bez dodatkowych opłat i tani mobilny net. 22gr kom pl, 5wybranych nr na GA: do innych sieci 10gr/min brutto i do gg/ga/gng 5gr/min brutto. albo takie mbank mobile ze stawka 19gr/min do wszystkich polskich sieci i 50MB darmowego netu co 30dni. i w tym kontekście jak dialog postanowił wystartować jako mvno sieci kom czy jest wstanie dac lepsza oferte niz te 2 mvno o ktorych napisalem? szczerze to wątpię. moim zdaniem lepszej dialog nie zrobi. ale chcialbym sie mylić…
-
Anonimowy
GośćCo Ty pleciesz? Dialog ma bardzo dobrą ofertę na łączach TP, lepszą od Netii.
Na pewno ich oferta komórkowa też będzie atrakcyjna.
-
Anonimowy
GośćJa natomiast sądze że Dialog będzie miała gorszą ofertę od Play.Ale plusem może być zasięg bo w play jest kiepski
-
Anonimowy
Gośćfilio: pewnie w przypadku ofert dla obecnych abonentów, posiadajacych stacjonarny, Dialog przygotuje coś extra.
Play się już wypalił. GaduAir ma lepszą ofertę od playa.
-
-
AutorWpisy