Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Deutsche Telekom jest już właścicielem Ery
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Robinio1970
CzłonekNo to niecierpliwie czekamy na te korzystne posunięcia… Może w końcu era dołączy do według mnie jedynych przedstawicieli firm tworzących konkurencję na rynku a ta trójka to według mnie tylko zaznaczam chodzi o ofertę pre-paid wygląda aktualnie w ten sposób aha i prośba do sympatyków innych firm jak plus itp. To jest moja subiektywna opinia i szanuję innych użytkowników także
1. Play ( za stan darmowy, możliwość smsowania do wszystkich sieci bez wyjątku!!! za 1 grosz oraz dobre pakiety internetowe – jestem z nimi od 4 miesięcy
2. Orange Nowe Go za wzorową obsługę klienta, niskie stawki rozmów i choć nie dotyczy to nowe go to extra najlepsze pakiety internetowe na rynku w ofercie Orange free na kartę- poza tym wzorowe promocje jestem z nimi od ponad 11 lat!!!
3.GauAir (za dobre pakiety internetowe i korzystne stawki w ofercie Wszechdostepni) jestem w tej ofercie od 7 miesięcy
Tak taka mam w zasadzie na podtrzymaniu i w zasadzie to schodzę już z konta, niestety kiedyś owszem firma konkurowała dobrym zasięgiem ale w tym czasie większość nowych operatorów jest coraz bardziej akceptowalna obszarowo na terenie RP. Pozostają jeszcze podwójne doładowania ale to za mało. Era byłaby wyżej w rankingu jakby nie miała tego ograniczenia po 100 MB przesłanych danych do powiedzmy śmiesznego transferu, pamiętam modemy komputerowe które miały transfer do 4 razy szybszy a było to 12 lat temu…
Żal się żegnać z erą w której jestem też w sumie z 15 lat ale nim zejdę z konta ciekawe co T wprowadzi do jej usług .Pozdrawiam wszystkich telix-owców i redakcję 🙂
-
Anonimowy
Gośćbędzie T-mobile nana na na na 😀
Erleben, was verbindet -
Anonimowy
Gośćto znaczy ze bedzie t-mobile?
-
Anonimowy
GośćTT jednak broni się netem bc max nadal, choć Orange wprowadziło taki sam limit na m-c, to z kolei bez lejka co już niżej go stawia od tt. Podwójne klasyczne doładowanie, jak teraz to mocna sprawa. Myślę, że t-mobile mogłoby wprowadzić równą taryfę do wszystkich i ten pre-paid mógłby na prawdę rozbłysnąć.
-
PROZAK
UczestnikTeraz zaczną się spekulacje i pobożne życzenia co nowy właściciel zaoferuje. Wydaje mi się ze nie ma co liczyć na coś rewolucyjnego i bardziej to będzie trwanie na dotychczasowych zasadach. Aj, zmiana to będzie ale loga firmy 🙂
-
PROZAK
UczestnikJest już zapowiedź szefa zarządu:
–” Myślę, że nie będziemy walczyli o klienta cenami. Są one już w Polsce na bardzo niskim poziomie. Ich dalsza deprecjacja mogłaby sprawić, że operatorom zabrakłoby pieniędzy na inwestycje. Zachowamy balans między ceną a jakością usług. Nie będziemy ani najtańsi, ani najdrożsi.”
No tak, zabraknie im pieniędzy. Niech podniosą opłaty abonamentowe i tak ludzie będą płacić bo są zadowoleni na jakość obsługi BOK, co wyrazem były pochwalne wpisy o ich super jakości w tym serwisie. -
Anonimowy
Gośćtaniej pewnie nie bedzie, stangacja sie zapowiada
-
Anonimowy
GośćNa pewno Deutche Telekom będzie musiał wprowadzać zmiany jak najszybciej, bo cierpliwość klientów bardzo szybko się kończy. Ale nawet wprowadzenie równej stawki wiele by np. dało. Więc w mojej opinii da się.
-
-
AutorWpisy