Deutsche Telekom jest już właścicielem Ery

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Deutsche Telekom jest już właścicielem Ery

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #150465 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Deutsche Telekom poinformował, że sfinalizował już transakcję zakupu Polskiej Telefonii Cyfrowej, ogłoszonej w grudniu 2010 r ubiegłego roku i od 14 br. stycznia ma już całkowitą kontrolę nad operatorem sieci Era.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241489 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

No to niecierpliwie czekamy na te korzystne posunięcia… Może w końcu era dołączy do według mnie jedynych przedstawicieli firm tworzących konkurencję na rynku a ta trójka to według mnie tylko zaznaczam chodzi o ofertę pre-paid wygląda aktualnie w ten sposób aha i prośba do sympatyków innych firm jak plus itp. To jest moja subiektywna opinia i szanuję innych użytkowników także

1. Play ( za stan darmowy, możliwość smsowania do wszystkich sieci bez wyjątku!!! za 1 grosz oraz dobre pakiety internetowe – jestem z nimi od 4 miesięcy

2. Orange Nowe Go za wzorową obsługę klienta, niskie stawki rozmów i choć nie dotyczy to nowe go to extra najlepsze pakiety internetowe na rynku w ofercie Orange free na kartę- poza tym wzorowe promocje jestem z nimi od ponad 11 lat!!!

3.GauAir (za dobre pakiety internetowe i korzystne stawki w ofercie Wszechdostepni) jestem w tej ofercie od 7 miesięcy

Tak taka mam w zasadzie na podtrzymaniu i w zasadzie to schodzę już z konta, niestety kiedyś owszem firma konkurowała dobrym zasięgiem ale w tym czasie większość nowych operatorów jest coraz bardziej akceptowalna obszarowo na terenie RP. Pozostają jeszcze podwójne doładowania ale to za mało. Era byłaby wyżej w rankingu jakby nie miała tego ograniczenia po 100 MB przesłanych danych do powiedzmy śmiesznego transferu, pamiętam modemy komputerowe które miały transfer do 4 razy szybszy a było to 12 lat temu…
      Żal się żegnać z erą w której jestem też w sumie z 15 lat ale nim zejdę z konta ciekawe co T wprowadzi do jej usług .

Pozdrawiam wszystkich telix-owców i redakcję 🙂

• #241490 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

będzie T-mobile nana na na na 😀
      Erleben, was verbindet

• #241500 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to znaczy ze bedzie t-mobile?

• #241505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

TT jednak broni się netem bc max nadal, choć Orange wprowadziło taki sam limit na m-c, to z kolei bez lejka co już niżej go stawia od tt. Podwójne klasyczne doładowanie, jak teraz to mocna sprawa. Myślę, że t-mobile mogłoby wprowadzić równą taryfę do wszystkich i ten pre-paid mógłby na prawdę rozbłysnąć.

• #241510 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Teraz zaczną się spekulacje i pobożne życzenia co nowy właściciel zaoferuje. Wydaje mi się ze nie ma co liczyć na coś rewolucyjnego i bardziej to będzie trwanie na dotychczasowych zasadach. Aj, zmiana to będzie ale loga firmy 🙂

• #241511 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Jest już zapowiedź szefa zarządu:
      –” Myślę, że nie będziemy walczyli o klienta cenami. Są one już w Polsce na bardzo niskim poziomie. Ich dalsza deprecjacja mogłaby sprawić, że operatorom zabrakłoby pieniędzy na inwestycje. Zachowamy balans między ceną a jakością usług. Nie będziemy ani najtańsi, ani najdrożsi.”
      No tak, zabraknie im pieniędzy. Niech podniosą opłaty abonamentowe i tak ludzie będą płacić bo są zadowoleni na jakość obsługi BOK, co wyrazem były pochwalne wpisy o ich super jakości w tym serwisie.

• #241539 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

taniej pewnie nie bedzie, stangacja sie zapowiada

• #241543 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na pewno Deutche Telekom będzie musiał wprowadzać zmiany jak najszybciej, bo cierpliwość klientów bardzo szybko się kończy. Ale nawet wprowadzenie równej stawki wiele by np. dało. Więc w mojej opinii da się.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Deutsche Telekom jest już właścicielem Ery
Twoje informacje: