Darmowy Weekend w Era Tak Tak

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy Weekend w Era Tak Tak

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
  • Autor
    Wpisy
    • #154970 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Darmowy Weekend to oferta Promocyjna dla Użytkowników Tak Tak, Tak Tak Fon z taryfą Happy oraz Abonentów Oferty „Taryfa Era Fun” oraz „Mega Fun” w systemie Era Mix. Warunkiem skorzystania z Oferty jest jednorazowe doładowanie konta kwotą w przedziale 25 – 500 złotych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179289 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba nie takie są oczekiwania klientów. To jest cos robione na siłe.

• #179290 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

***gregy: O co ci chodzi? 1000zł na rozmowy w sieci nawet przy stawce 29gr brutto w taryfie HOT to chyba nieźle jest prawda?

• #179291 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nikt tobie nie zabroni korzystać . Ja oczekuję rozwiązania kompleksowego a nie na wekend.

Przecież na siłę nie będę rozmawiał i na dodatek tylko w erze.

• #179292 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pewnie ze tak skorzystac mozna. To zawsze dodatkowa kasa. A przy weekendzie w wakacje sie przyda. Zawsze sie to przyda, dobrze ze mozna wydac kasiorke na neta.

• #179293 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NIBY CIEKAWA PROPOZYCJA…JAK KTOŚ MUSI PRZEDŁUŻYĆ KONTO…. JA I TAK MAM ŻAL DO ERY ŻE W TAKTAK FON NIE MOGĘ ZMIENIĆ TARYFY NA HOT. TAKŻE JAK BĘDZIE KONIEC UMOWY TO BĘDZIE ŻEGNAJ ERO!!!!! 9 LAT W TAK TAKU!!!

• #179297 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niby dostajesz te 1000zl ale musisz je wykorzystać w ciągu 3 dni. Dostajesz w piątek i do końca niedzieli obowiązują. Już lecę doładować lol.

• #179298 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dlaczego ? skoro i tak ładuje się to dobrze dostać jeszcze coś. Owszem no trochę krótko ale w końcu za friko. No i dobrze że jest także na internet w tak taku.

• #179299 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dziwna ta oferta

• #179300 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

NIKT NIKOMU JESZCZE NIC ZA DARMO NIE DAŁ, ZWŁASZCZA W POLSCE

• #179301 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tutaj jest troszkę inaczej, dostaje się po prostu przy doładowaniu gratis minuty albo złotówki więc to się zawsze przyda. Co do tego dawania, no w sumie dało Heyah, darmowe smsy po sieci:)

• #179302 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy jesli chce korzystac z internetu w tej promocji to musze zamawiac tą paczke 5MB za 5 zł? prosze odpiszcie

• #179303 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na jaki nr. mam wysłać ten kod ?????

• #179304 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wybierasz z klawiatury *106# i naciskasz zielona słuchawke. A sprawdzasz ile minut ci zostało kodem *103*4#. wszystko jasne?

• #179305 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

dzieki 🙂

• #179306 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jeśli mam wykupiony pakiet 150 minut to mogę dodatkowo wykupić ten weekendowy/?

• #179307 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a te 25zł którymi doładuje konto mi nie przepadaja?

• #179308 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie, nie przepadają. Dostajesz 100zł do wykorzystania w weekend- do sieci i na transfer danych. W zeszły weekend ten ekstra internet przydał mi się głównie na GPS’a.

• #179309 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale na jaki numer wysłać ten kod "*106#"???

• #179310 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Klienci Ery są bardzo rozżaleni tą promocją! Bo "tylko na 1 weekend" "i co potem te pieniadze przepadną" "tylko do ery ? czemu nie na stacjonarne" Ludzie dostana cos a w poniedzialek o 00:00 przepadnie im wiekszość z tej kasy. Rodzi sie zal i rozczrowanie. Nie spotkałem zadnego zadowolonego Klienta z tej promocji! Warszawiaki przekabinowaliście. Ludzie nie rozumieli Godziny Za grosze na poczatku a Wy takie promocje dajecie! Prostota musi byc!

• #179311 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja doładowałam konto we wtorek za 25zł i wysłałam ten kod, dostałam wiadomość, że w piątek zostanie potwierdzone smsem dodanie minut a teraz nic nie mam;/ o co chodzi??czy wy faktycznie dostaliście te 100zł??

• #179312 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja,wysłałam 50zł w czwartek i też nie mam żadnego potwierdzenia ,że pieniądze są na moim koncie.Uważam,że ta promocja,to jest jedno wielkie wyłudzanie pieniędzy,szkoda że jużsię z tego nie mogę wycofać,zrobiłabym to z wielką ochotą.

• #179313 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Kasa z darmowego weekendu może zostać również wykorzystana na internet – nie tylko na połączenia do Ery. Dziwię się troszeczkę, że uważacie promocje zaskomplikowaną, bo gdzie tutaj jakieś komplikacje? Za 50 zł otrzymuje się 1000 zł do wykorzystania na weekend, nie słyszałem, aby ktokolwiek wcześniej dawał tak duży bonus pieniężny. Jeśli nie otrzymaliście bonusu to dzwońcie do konsultanta.

• #179314 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Stan środków promocyjnych można sprawdzić kodem *103*4#. Bonus wykorzystałem na gps i transmisję danych. Jeśli o mnie chodzi, to takie darmowe weekedny mogą na stałe zagościć w ofercie TT 🙂

• #179315 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Słuchajcie a to najpierw trzeba doładować konto a potem wysłać ten kod czy odwrotnie jakoś? Sorki za takie banalne pytania

• #179316 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ile kosztuje aktywowanie tej usługi?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 25
Odpowiedz na: Odpowiedź #179310 w Darmowy Weekend w Era Tak Tak
Twoje informacje:

Anuluj