Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Darmowy Weekend w Era Tak Tak
- Ten temat ma 25 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikDarmowy Weekend to oferta Promocyjna dla Użytkowników Tak Tak, Tak Tak Fon z taryfą Happy oraz Abonentów Oferty „Taryfa Era Fun” oraz „Mega Fun” w systemie Era Mix. Warunkiem skorzystania z Oferty jest jednorazowe doładowanie konta kwotą w przedziale 25 – 500 złotych.
-
Anonimowy
GośćChyba nie takie są oczekiwania klientów. To jest cos robione na siłe.
-
Anonimowy
Gość***gregy: O co ci chodzi? 1000zł na rozmowy w sieci nawet przy stawce 29gr brutto w taryfie HOT to chyba nieźle jest prawda?
-
Anonimowy
GośćNikt tobie nie zabroni korzystać . Ja oczekuję rozwiązania kompleksowego a nie na wekend.
Przecież na siłę nie będę rozmawiał i na dodatek tylko w erze.
-
Anonimowy
GośćPewnie ze tak skorzystac mozna. To zawsze dodatkowa kasa. A przy weekendzie w wakacje sie przyda. Zawsze sie to przyda, dobrze ze mozna wydac kasiorke na neta.
-
Anonimowy
GośćNIBY CIEKAWA PROPOZYCJA…JAK KTOŚ MUSI PRZEDŁUŻYĆ KONTO…. JA I TAK MAM ŻAL DO ERY ŻE W TAKTAK FON NIE MOGĘ ZMIENIĆ TARYFY NA HOT. TAKŻE JAK BĘDZIE KONIEC UMOWY TO BĘDZIE ŻEGNAJ ERO!!!!! 9 LAT W TAK TAKU!!!
-
Anonimowy
GośćNiby dostajesz te 1000zl ale musisz je wykorzystać w ciągu 3 dni. Dostajesz w piątek i do końca niedzieli obowiązują. Już lecę doładować lol.
-
Anonimowy
GośćDlaczego ? skoro i tak ładuje się to dobrze dostać jeszcze coś. Owszem no trochę krótko ale w końcu za friko. No i dobrze że jest także na internet w tak taku.
-
Anonimowy
Gośćdziwna ta oferta
-
Anonimowy
GośćNIKT NIKOMU JESZCZE NIC ZA DARMO NIE DAŁ, ZWŁASZCZA W POLSCE
-
Anonimowy
GośćTutaj jest troszkę inaczej, dostaje się po prostu przy doładowaniu gratis minuty albo złotówki więc to się zawsze przyda. Co do tego dawania, no w sumie dało Heyah, darmowe smsy po sieci:)
-
Anonimowy
Gośćczy jesli chce korzystac z internetu w tej promocji to musze zamawiac tą paczke 5MB za 5 zł? prosze odpiszcie
-
Anonimowy
Gośćna jaki nr. mam wysłać ten kod ?????
-
Anonimowy
Gośćwybierasz z klawiatury *106# i naciskasz zielona słuchawke. A sprawdzasz ile minut ci zostało kodem *103*4#. wszystko jasne?
-
Anonimowy
Gośćdzieki 🙂
-
Anonimowy
Gośćjeśli mam wykupiony pakiet 150 minut to mogę dodatkowo wykupić ten weekendowy/?
-
Anonimowy
Gośća te 25zł którymi doładuje konto mi nie przepadaja?
-
Anonimowy
GośćNie, nie przepadają. Dostajesz 100zł do wykorzystania w weekend- do sieci i na transfer danych. W zeszły weekend ten ekstra internet przydał mi się głównie na GPS’a.
-
Anonimowy
Gośćale na jaki numer wysłać ten kod "*106#"???
-
Anonimowy
GośćKlienci Ery są bardzo rozżaleni tą promocją! Bo "tylko na 1 weekend" "i co potem te pieniadze przepadną" "tylko do ery ? czemu nie na stacjonarne" Ludzie dostana cos a w poniedzialek o 00:00 przepadnie im wiekszość z tej kasy. Rodzi sie zal i rozczrowanie. Nie spotkałem zadnego zadowolonego Klienta z tej promocji! Warszawiaki przekabinowaliście. Ludzie nie rozumieli Godziny Za grosze na poczatku a Wy takie promocje dajecie! Prostota musi byc!
-
Anonimowy
Gośćja doładowałam konto we wtorek za 25zł i wysłałam ten kod, dostałam wiadomość, że w piątek zostanie potwierdzone smsem dodanie minut a teraz nic nie mam;/ o co chodzi??czy wy faktycznie dostaliście te 100zł??
-
Anonimowy
GośćJa,wysłałam 50zł w czwartek i też nie mam żadnego potwierdzenia ,że pieniądze są na moim koncie.Uważam,że ta promocja,to jest jedno wielkie wyłudzanie pieniędzy,szkoda że jużsię z tego nie mogę wycofać,zrobiłabym to z wielką ochotą.
-
zypolek
CzłonekKasa z darmowego weekendu może zostać również wykorzystana na internet – nie tylko na połączenia do Ery. Dziwię się troszeczkę, że uważacie promocje zaskomplikowaną, bo gdzie tutaj jakieś komplikacje? Za 50 zł otrzymuje się 1000 zł do wykorzystania na weekend, nie słyszałem, aby ktokolwiek wcześniej dawał tak duży bonus pieniężny. Jeśli nie otrzymaliście bonusu to dzwońcie do konsultanta.
-
Anonimowy
GośćStan środków promocyjnych można sprawdzić kodem *103*4#. Bonus wykorzystałem na gps i transmisję danych. Jeśli o mnie chodzi, to takie darmowe weekedny mogą na stałe zagościć w ofercie TT 🙂
-
Anonimowy
GośćSłuchajcie a to najpierw trzeba doładować konto a potem wysłać ten kod czy odwrotnie jakoś? Sorki za takie banalne pytania
-
Anonimowy
Gośća ile kosztuje aktywowanie tej usługi?
-
-
AutorWpisy