(Darmowy) Mobilny internet w Netii

Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni (Darmowy) Mobilny internet w Netii

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #154979 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 6 sierpnia br. użytkownicy szerokopasmowego internetu Netii będą mogli – za darmo lub za niewielką opłatą – korzystać z dostępu mobilnego. Mobilny internet Netii będzie dostępny jako usługa dodatkowa do łącza stacjonarnego w dwóch taryfach – z pakietem danych 100 MB lub 1 GB. Netia miała na koniec lipca 467 tys. klientów stacjonarnego szerokopasmowego internetu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179257 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Troche malo szczegolow wtym artykule. Ciekawi mnie np. jak jest z zasiegiem? Bedzie porownywalny z cdma orange?

• #179259 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Więcej szczegółów, a do tego częściowe odpowiedzi na Twoje pytania zawarte są w prezentacji oferty. Tak nawiasem to oferta wydaje się być bardzo interesująca własnie w porównaniu do Orange i CDMA. Chociaż orange ma dużo większy zasieg.

• #179260 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

skoro zasieg na play tzn, ze z zasięgiem słabiutko…

• #179261 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

muszę się zgodzić z userem Nika – Orange ma teraz naprawdę bardzo duży zasięg przez to CDMA.

• #179262 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Sam pomysł nie jst zły, ceny nie są najlepsze niestety, nawet w głupim Simplusie za 10 zł można dostać 100MB, że o innych lepszych ofertach nie wspomnę. Jedyne co jest tuaj atrakcyjne to 100MB za free dla klientów LLU + abo. Co z tego, skoro LLU jest w niewielu lokalizacjach, dodatkowo mamy jeszcze ograncizenie zasiegu Play…

Zamiast wydawać pieniądze na Romów w reklamach lepiej inwestować w LLU – choćby dziś wziałbym 8Mb/s, ale nie jestem w zasięgu…

• #179263 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to prawda ceny nie sa niski, wrecz mozna powiedziec malo konkurencyjne. Zreszta ograniczenie typu ze trzeba cos miec, cena tez od tego zalezna. Oferta nie dla wszystkich.

• #179264 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wydawanie pieniedzy na romów…. z Bez reklamy nie zatrzymasz sie na stacji ( z wyjątkami ) benzynowej np. FreeOil na Mazurach – ponieważ jej nie znasz…

• #179266 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mogę jedynie napisać że każda krytyka buduje – szkoda tylko że jej poziom jest tak niski… pozdrawiam i pozostawiam do oceny innym.

• #179267 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rynek się powiększa, ale są trzy ale:

1. to chodzi po sieci play więc ta mobilność to chyba jest tylko w nazwie

2. ceny modemów wcale nie najniższe

3. to pakiety i to dość jednak małe, a później albo nic albo dopłacamy

• #179268 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Właśnie testuję ten wynalazek, a przynajmniej usiłuję:( Jestem poza zasięgiem Playa i wszystko jasne. Miałem do już do czynienia z różnymi operatorami mobilnego netu i tylko ten nie nadaje się na weekendowe wypady każdy inny przynajmniej po GPRSie szedł. Nie chciałbym tego za darmo.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: (Darmowy) Mobilny internet w Netii
Twoje informacje: