Darmowy dostęp do YouTube w komórkach Plusa

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowy dostęp do YouTube w komórkach Plusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #154982 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Plus, największa sieć komórkowa w Polsce, wprowadził dla Abonentów, Użytkowników (Simplus, 36.65 i Sami Swoi) oraz MixPlus nową promocję. W ramach oferty „Darmowy YouTube Plus.pl od 31 lipca mogą oni przeglądać serwis YouTube na ekranach komórek bez dodatkowych opłat za transfer.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179225 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajna sprawa;]

• #179226 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A moja sieć jest tak innowacyjna, że ma wszystkie nowe usługi głęboko w d… Zaczyna mnie to wkurzać.

• #179227 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W zasadzie do dobrego odtwarzania potrzebny jest dobry telefon. Na zwykłej przeciętnej Nokii czy SE raczej dużego i ciekawego oglądania nie będzie. Mogli wprowadzić darmowego oneta czy wp był by większy pożytek z tego niż z YT. Zresztą Plus coś ostatnio za bardzo kombinuje.

• #179228 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko fajnie tylko jak jesteśmy w zasięgu 2G to do czasu kiedy nie ściągniemy filmu nikt się do nas nie dodzwoni ponieważ system nie przerwie pobierania danych a komunikat po stronie dzwoniącego jest taki iż mamy wyłączony telefon. W 3G problemu niema natomiast jak będzie to chodzić na 2G. Tu mogą być problemy i to duże dla korzystających z internetu

• #179229 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co ciekawe podczas pobierania filmu jak chcemy zadzwonić to sesja zostanie zawieszona i połączenie dojdzie do skutku. W drugą stronę niestety nie

• #179231 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zaraz kupię kartę i zobaczymy jak to chodzi wieczorem

• #179232 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

fajnie szkoda ze tak zamula ten serwis

• #179233 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus na plus 🙂 widać, że mocno się zaangażowali w rozwój i promocję internetu

• #179234 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Da się to uruchomić na LG KM380?

• #179235 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

sprobuj:)

• #179236 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy to chodzi na sagemie my511x ?

• #179237 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja mam LG Cookie konta mam prawidłowo skonfigurowane a YT mi nie działa jak ktoś by wiedział coć na ten temat to proszę o kontakt gg: 12619092

• #179238 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko na smsungu omni lux wszystko widac

• #179239 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na samsungu avila również elegancko widać wszystko 🙂

• #233759 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ILE TO KOSZTUJE??