Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Darmowy dostęp do YouTube w komórkach Plusa
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikPlus, największa sieć komórkowa w Polsce, wprowadził dla Abonentów, Użytkowników (Simplus, 36.65 i Sami Swoi) oraz MixPlus nową promocję. W ramach oferty „Darmowy YouTube Plus.pl od 31 lipca mogą oni przeglądać serwis YouTube na ekranach komórek bez dodatkowych opłat za transfer.
-
Anonimowy
Gośćfajna sprawa;]
-
Anonimowy
GośćA moja sieć jest tak innowacyjna, że ma wszystkie nowe usługi głęboko w d… Zaczyna mnie to wkurzać.
-
Anonimowy
GośćW zasadzie do dobrego odtwarzania potrzebny jest dobry telefon. Na zwykłej przeciętnej Nokii czy SE raczej dużego i ciekawego oglądania nie będzie. Mogli wprowadzić darmowego oneta czy wp był by większy pożytek z tego niż z YT. Zresztą Plus coś ostatnio za bardzo kombinuje.
-
Anonimowy
GośćWszystko fajnie tylko jak jesteśmy w zasięgu 2G to do czasu kiedy nie ściągniemy filmu nikt się do nas nie dodzwoni ponieważ system nie przerwie pobierania danych a komunikat po stronie dzwoniącego jest taki iż mamy wyłączony telefon. W 3G problemu niema natomiast jak będzie to chodzić na 2G. Tu mogą być problemy i to duże dla korzystających z internetu
-
Anonimowy
GośćCo ciekawe podczas pobierania filmu jak chcemy zadzwonić to sesja zostanie zawieszona i połączenie dojdzie do skutku. W drugą stronę niestety nie
-
Anonimowy
Gośćzaraz kupię kartę i zobaczymy jak to chodzi wieczorem
-
Anonimowy
Gośćfajnie szkoda ze tak zamula ten serwis
-
Anonimowy
GośćPlus na plus 🙂 widać, że mocno się zaangażowali w rozwój i promocję internetu
-
Anonimowy
GośćDa się to uruchomić na LG KM380?
-
Anonimowy
Gośćsprobuj:)
-
Anonimowy
Gośćczy to chodzi na sagemie my511x ?
-
Anonimowy
GośćJa mam LG Cookie konta mam prawidłowo skonfigurowane a YT mi nie działa jak ktoś by wiedział coć na ten temat to proszę o kontakt gg: 12619092
-
Anonimowy
GośćTylko na smsungu omni lux wszystko widac
-
Anonimowy
Gośćna samsungu avila również elegancko widać wszystko 🙂
-
Anonimowy
GośćILE TO KOSZTUJE??
-
-
AutorWpisy