- Ten temat ma 1 odpowiedź, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 1 rok temu przez
Gorri.
-
AutorWpisy
-
-
Tina Niko
UczestnikHej, mam pytanie do osób z Trójmiasta — czy ktoś z Was miał do czynienia z czyszczeniem filtra DPF w Gdańsku i może polecić sprawdzone miejsce? Zaczęły mi się ostatnio problemy z autem, tryb awaryjny i te sprawy… Mechanik zasugerował czyszczenie, ale mam mieszane uczucia, bo czytałam różne opinie. Nie chcę wyrzucić kasy w błoto. Może ktoś z Was robił to niedawno i może się podzielić doświadczeniem? Mile widziane konkretne adresy albo chociaż, na co uważać. Dzięki z góry!
-
Gorri
UczestnikSzczerze mówiąc, nie spodziewałem się aż tak profesjonalnego podejścia do klienta. Zdecydowałem się na czyszczenie filtra cząstek stałych DPF w Gdańsku chiptuning-avto.pl/czyszczenie-filtra-czastek-stalych-dpf-gdansk ponieważ zauważyłem spadek mocy w moim aucie i wzrost spalania. Trafiłem do Chip Tuning Avto zupełnie przypadkowo, ale już po pierwszym kontakcie telefonicznym wiedziałem, że jestem w dobrych rękach. Na miejscu zaproponowano mi darmową diagnostykę, co było miłym zaskoczeniem, a cała procedura czyszczenia przebiegła szybko i bardzo sprawnie. Po regeneracji filtra auto odzyskało dawną dynamikę, silnik pracuje równo, a komputer przestał pokazywać błędy. Co ważne – cena była naprawdę uczciwa, bez żadnych ukrytych kosztów, a do tego dostałem gwarancję na wykonaną usługę. Z czystym sumieniem polecam Chip Tuning Avto każdemu, kto szuka skutecznego i rzetelnego serwisu w Gdańsku – widać, że znają się na rzeczy i podchodzą do pracy z pasją.
-
-
AutorWpisy