Czy ta oferta Orange jest prawdziwa? 6 mcy abonamentu za darmo.

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Czy ta oferta Orange jest prawdziwa? 6 mcy abonamentu za darmo.

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
  • Autor
    Wpisy
    • #141103 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niedługo kończy mi się umowa w PLAY, jakiś czas temu otrzymałam telefon od konsultantki ORANGE z bardzo dobrą propozycją: w ramach abonamentu 69.90 – 600 minut, 1GB, pół roku za darmo w orange oraz uwaga – PÓŁ roku abonamentu za darmo. Bardzo ta oferta mi się spodobała i zgodziłam się na nią (Czekam na kuriera z wnioskiem o przeniesienie, dopiero drugi raz kurier ma przyjechać z telefonem). Dziś w wątpliwości wpędzili mnie sprzedawcy w PLAY i Orange (salony sprzedaży), którzy stwierdzili, że nie istnieje taka oferta jak 6 mcy abonamentu za darmo. Myślałam że Ci w Play wpędzają mnie w wątpliwość bo mają w tym interes, ale skoro już Pani w salonie orange twierdzi, że nigdy nie słyszała o takiej ofercie, to zaczęłam mieć poważne wątpliwości… Proszę o pomoc!

• #303896 Odpowiedz
      hary0000
      Członek

Tak ta oferta jest jak najbardziej prawdziwa z tym ze jest to oferta wyłącznie telefoniczna w salonie mogą o tym nie wiedzieć bo oni maja swoje promocje a obsługa telefoniczna ma swoje 🙂 . Wiec nie przejmuj się .:) pozdrawiam

Przeglądanie wątku odpowiedzi 1
Odpowiedz na: Czy ta oferta Orange jest prawdziwa? 6 mcy abonamentu za darmo.
Twoje informacje: