Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Czy I-mode podbije Europę?
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Anonimowy
GośćJapończycy podbili Europę dzięki swojej elektronice użytkowej, układom scalonym oraz jajkom Tamagotchi. Teraz przyszedł czas na telefonię komórkową. Na początku tego roku w Europie mają pojawić się pierwsze usługi I-mode. Do podboju rynku przymierza się – należąca do koncernu KPN Mobile – niemiecka sieć E-plus. Czy I-mode przyjmie się na europejskim rynku tak jak na japońskim? Wiele zależy od modelu biznesowego jaki zostanie zastosowany.
-
Anonimowy
GośćNo w sumie fajny ten i-mode, posiadam telefon Motorola L6 i-mode..Ale jak narazie to moge
na nia tylko poptrzec ponieważ w polsce nie działa mam simlocka na siec O2 a najgorsze
jest to ze na dzien dzisiejszy nie da sie z nia nic zrobic tzn nie moge sciagnac sim locka
! -
Anonimowy
Gośćkupilem w irlandi Motorole L6 i-mode i takze moge na nia popatrzec w poniedzialek jade do
serwisu sprobowac zdjac simlocka przez kod jesli sie uda to dam znac -
Anonimowy
Gośćno i udalo sie Maciek idz do serwisu i powiedz zeby Ci sciagneli simlocka przez generator
kodów umnie sie udalo mialem simlocka w sieci o2 ale jest ok dziala bez zazutu u nas:) -
Anonimowy
Gośćjak wyslac mmsa z motoroli l6i ? pomozcie !
-
Anonimowy
Gośćja rownei zmam l6i z wloch i niemailem simlocka tylko niema jeszce polksiego oprogramowania do l6i ale mam po angielsku i smiga
-
Anonimowy
GośćJeśli chodzi o Motorole L6i to ja jestem bardzo z nigo zadowolana.Tata mi przywiózł go z Irlandii, coprawda na początku były problemy z Simlockiem ale cierpliwość popłaca;)
-
Anonimowy
Gośćja terz mam motke l6i i sciagneli mi simlonka tylko niem polskiego spolszczenia :((
pozdro i powodzenia !!
-
Anonimowy
Gośćczy sa w l6i mp3 i jak mam je ustawic pomozcie??
-
Anonimowy
Gośćniewiem jak włączyc blotoff i irde
-
Anonimowy
Gośćszyms – <żółwik> ja też mam L6 i-mode z Włoch 🙂
dołączona jest do niego jakaś CD z oprogramowaniem?
jak się w nim łączy z kompem i z siecią??
plzz o jak najszybszą odpowiedz, bardzo mi na tym zależy ;|
-
Anonimowy
Gośća ja nie mam L6i bo nie o to tu chodzi,
chodzi o to czy ten internet dziala i jak.
-
Anonimowy
Gośćopłata 1zł/100kb to żart??
nie bardzo rozumiem jak działa I-mode, ale z opisu wynika, że jest to dostęp do ograniczonej liczby stron internetowych, na których wybrane firmy umieszczają informacje… to tak trudno jest znaleźć samemu informacje na "zwykłych" stronach?
Dla mnie rozwiązanie jest bez sensu, ale może dla bogatych businessmanów będzie przydatne…
-
Anonimowy
Gość@red.
Zobacz, z którego roku jest artykuł. Wtedy w jak był dostęp do przeglądarki obsługującej WAP komórce to był szczyt techniki, a www w telefonie to przecież nie zbyt stary wynalazek…
i-mode był krokiem naprzód; wprowadzał coś w rodzaju portali tematycznych przez "wap".
-
-
AutorWpisy