Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › Cyfrowy Polsat z nowym dekoderem HD
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćO kur… ale news!!! Ten dekoder to jest od pażdziernika :)))
Stoi u mnie pod TV hahahaha :))
-
Anonimowy
GośćPolsat wprowadził ten model z myślą o zastąpieniu wysłużonego już Echostara 7200HD. Dobrze, że pojawia się kolejny tuner HD w polsacie.
-
johnny-18
Członeka od 7200 różni się rozmiarem… W Familijnym kosztuje 99. Nie ma opcji kupna na własność.
-
Anonimowy
GośćKolejny nowość w Cyfrowym Polsacie. Właśnie za to lubię to platformę, że cały czas do przodu a nie stoi w miejscu. Dobry dekoder w dobrej cenie, nie ma co.
-
Anonimowy
GośćPlus dla Cyfrowego Polsatu, konczy mi sie umowa w marcu to chetnie sobie wymienie na ten nowy dekoder.
-
Anonimowy
GośćCiekawe urządzenie, dobra specyfikacja, kilka niezłych funkcji – wydaje mi się, że warto przemyśleć – tak czy inaczej, coś trzeba dobrać, bo jeśli chodzi o ofertę programową zdecydowanie stawiam na CP.
-
Anonimowy
GośćKicha jakich mało, przestawiać kanałów nie można, listę ulubionych możesz zrobić powyżej kanału 200.
Kto to słyszał żeby mieć listę programów wedle widzimisie nadawcy. Jak to się nie zmieni rezygnuję! -
Anonimowy
Gośćco za idiotyzm ze nie można przestawi listy kanałów po swojemu
-
-
AutorWpisy