Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Ceny w eurotaryfie Orange po 1 lipca 2009 r.
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 1 miesiąc temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćCzyli cena smsa i sposób naliczania żywcem wzięty z Ery.
-
Anonimowy
GośćNie można powiedzieć, że sposób naliczania jest ściągnięty od Ery bo taryfikacje narzuca rozporządzenie Wspólnoty Europejskiej.
-
Anonimowy
GośćNo tak ale to Era pierwsza przedstawila swoj plan roamingowy:)
-
Anonimowy
GośćKolega ziggy napisał o 2 rzeczach. Pierwsze o cenie smsa a drugie o naliczaniu. Tak jak pisałem w poprzednim poście naliczanie narzuciło rozporządzenie. Natomiast to ze Era ma taką samą stawkę co Orange nie nazywałbym tego, że Era ściągnęła żywcem. Dla przypomnienia dodam tylko ze cena za sms wysokości 57 gr będzie również w Plusie, Mobilkingu, Play.
-
Anonimowy
Gośćnie jest źle z tymi cenami… i dobrze że w każdej taryfie to działa. Zastanawiam się jak to jest w NOG przy minutach non stop. Czy dzowniąc z zagranicy bedzie mi schodziło z głównego czy z promocyjnego??
-
Anonimowy
GośćWydaje mi się, że z głównego. Bo to po prostu raomnig, a nie jakaś promocja. Pewnie w regulaminie znajdziesz, że te minuty non stop rozliczane są na terenie naszego kraju. Ale to tylko moja intuicja.
-
Anonimowy
GośćJeśli chodzi o same doniesienia dotyczące cen w raomingu, to może nawet cena smsa zostaje odgórnie ustalona, skoro ma być taka sama u różnych operatorów? Bo do tej pory różnie bywało: w TT cena smsa to było 99gr, w Orange- 1,50zł.
-
-
AutorWpisy