Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Cennik Telefonu HTC Hero w Play
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość@Kan jest błąd , jest od 1zł w abo 145 a nie 125 bo takiego u nas nie ma 😉
pozdrawiam
-
Anonimowy
GośćNic innego nie robić jak zbieraz 500 zł i HTC Hero witam.
To chyba jest NAJLEPSZA oferta w historii telefonii w naszym kraju.
-
Anonimowy
GośćCeny w mixturze są niesprawiedliwie wysokie :/ moim zdaniem w mix 50 na 30 miechów HTC powinien być za ok 799 – 849 zł :/
-
Anonimowy
GośćMix ok ceny takie jak powinny być ale patrz na firmę to jakieś bzdury w abo 250 za 199 netto.
-
Anonimowy
GośćCeny po 500zl a Wy piszecie ze najlepsze w historii dziwne. w dodatku abonament bez transmisji danych. Wg mnie nie ma zadnej rewelacji.
-
Anonimowy
Gośćceny w one play jak najbardziej niskie tylko w pozostałych ofertach dziwne.
-
Anonimowy
GośćZa nowe zabawki trzeba płacić.
-
Anonimowy
GośćNo nie mogę, dziś lecę po 3 abo w play i Htc hero, chyba najtaniej będzie OP 25 na 36 miechów i 499 za Hero. Wyjdzie 1300 za telefon + 15 zł miesięcznie za pakę danych.
A za Iphone’a w Erze i Orange trza wyżygać min. 3000 zł.
To się nazywa Mordor. Pzdr dla Play za ceny.
-
Anonimowy
GośćW artykule jest błąd. W regulaminie Promocji Swobodny Internet (tylko w tej promocji można kupić HTC Hero w Playu) jest wspomniany TYLKO pakiet 500 MB/mies. Nie ma możliwość zwiększania lub wybierania sobie innych pakietów. Pakiety, które wrzuciliście na stronie powyżej dotyczą Play Online Dla Użytkowników Telefonów na abonament.
-
Anonimowy
Gośćjeśli ktoś chciałby zakupić ten telefon i miałby problemy z otrzymaniem go piszcie do mnie na maila: [email protected] znam osobę u której można go dostać:)
-
-
AutorWpisy