Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Brzmi i wygląda jak Orange, w rzeczywistości jest… Playem (Aktualizacja)
- Ten temat ma 12 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćW ktora reklame chodzi dokladnie? Tę z tymi urodzinami?
-
zbyszekswce
UczestnikFaktem jest że nowe reklamy Playa są tak samo mdłe jak reklamy Oranga ( może nawet bardziej… ) i MNIE SIĘ CAŁKOWICIE NIE PODOBAJĄ! gdzie jest to COŚ co było na początku? Nie ma ani humoru ani szokowania – jest coś bez kształtu formy i treści – podobnie jak w reklamach Orange! takie jakieś senne wizje z dalekiego nierealnego świata! i chyba o to chodz żeby taka reklama rozmiękczyła mózg widza bełkotem i na koniec odcisneła w nim jedno słowo – nazwę operatora czyli ORANGE albo PLAY… i tak nikt nic nie zrozumie z tej reklamy i będzie musiał poszperać w necie / salonie za ofertą a kiedy juz się tam znajdzie to można mu naładować kitu i sprzedać swoją ofertę 🙂 niemniej w moim rankingu POD WZGLĘDEM CENY / JAKOŚCI USŁUG / I PRZEJRZYSTOŚCI OFERTY na 1 miejscu jest Orange i Play ( trudno mi powiedzieć kto jest lepszy… )
-
Anonimowy
Gośćto chyba orange nieudolnie probuje dorownac ofercie Play. Play ma za darmo rozmowy do wszystkich w sieci i na stacjonarne, orange reklamuje sie darmowymi rozmowami w sieci pod warunkiem … i tutaj pojawiaja sie rozne reklamy, mowiace jakie to warunki. Orange za duzo kombinuje, a tego, ze nie ma darmowych na stacjonarne, pomimo, ze jest w grupie TP, to juz darmowac nie moge !
-
Anonimowy
Gośćtutaj nie chodzi o oferte, tylko o wtornosc. play nie ma wlasnej mysli reklamowej? musi nasladowac? smutne to jest. choc tyle dobrze, ze on najepszych biora wzroce (badz, co badz, to jest to najwieksza siec w polsce).
-
Anonimowy
GośćNo ale szczerze, nie uważacie, że trochę Wojtek Jabczyński ma racji? Nawet ten głos w reklamie jest podobny. Play faktycznie ostatnio trochę działa opierając się na marketingu Orange. Po wprowadzeniu przez sieć Orange HSPA+ 42Mbps, od razu pojawiły sie reklamy o 4G – przypadek?
-
Iomega
CzłonekRzecznicy znaleźli sobie temat do wspólnych docinków..Moze to stąd że zbliża się MWC, a u naszych opów wyprzedaże staroci, bo o nowosciach w przystepnej cenie ni widu ni slychu.
-
Anonimowy
Gośćpseudo rzecznik Orange reprezentuje słaby poziom swego fachu tak się nie robi w tym zawodzie , z drugej strony jak się ma zachowywać skoro wypalił sie zawodowo.
-
Anonimowy
GośćSpołecznościowe, grupowe (grupa znajomych w play) reklamy od dawna robił play. Wygląda na to, że „łapaj złodzieja ” najgłośniej znowu krzyczy … no wiecie kto ?
-
Anonimowy
Gość@mcz79, właśnie rzecznik pokazuje że potrafi podchodzić na ludzie do swojej pracy, i to właśnie mi się podoba bo zauważ, że wszędzie mamy do czynienia z poważnymi urzędnikami spinającymi się za bardzo. Bez przesady..
-
Poll
CzłonekSzkoda mi tylko, że reklamy Play nie są jak kiedyś : z jajami. Teraz wyglądają jak reklama Wyższego Seminarium Duchownego co nie omieszkałem wytknąć na blogu. Szczerze mówiąc powinienem a jednak nie zwróciłem uwagi na podobieństwo reklam. Niemniej jednak W.J. wkrótce wpadnie w szał i zacznie wytykać Playowi, że oferuje podobne usługi czyli rozmowy przez telefon czy mobilny internet 😉
-
Anonimowy
GośćPierwsza to Play, a druga Orange.
Zgadłem? :lolJabczyński ma z tym kłopoty? Dziwne. :lol
-
Anonimowy
GośćKolec, bo można mieć z tym kłopoty, bo jednoznacznie reklama kojarzy się z Orange. A dziwisz się zdziwienie jak ostatnio między Play a Orange jest taka duża walka? Orange nie zdążyło na dobre wprowadzić HSPA+ 42, a weszło Play z HSPA+ 21
-
-
AutorWpisy