Bonusowe Doładowanie na Powitanie w Play (aktualizacja)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bonusowe Doładowanie na Powitanie w Play (aktualizacja)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #156509 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dnia 18.02.2009 Operator Play wprowadza promocję „Bonusowe Doładowanie na Powitanie”. Oferta kierowana jest do osób, które dokonają aktywacji w ramach Oferty Play Karta lub Nowy Play na Kartę. Regulamin.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #168722 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"Doładowanie konta od 10 zł przedłuża ważność konta na 30 dni" – od kiedy tak jest ? ;] … na stronie Play pisze, że dopiero doładowując kwotą od 25 zł można przedłużyć ważność konta o te 30 dni ? ;]

• #168724 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po początkowym boomie już nikt z moich znajomych nie korzysta z play. Sam się przesiadłem na mixplusa ostatnio i jestem pozytywnie zaskoczony tą siecią. Wszystko działa bezproblemowo i jeszcze utworki ma po taniości do pobrania z czegoś takiego jak muzodajnia.

• #168725 Odpowiedz
      Fawu
      Uczestnik

10zł. to niewielka kwota ale to jednak 100% :-)))

• #168726 Odpowiedz
      Rork
      Członek

@Kan

Andrzeju, mogę się czepić? W regulaminie jest NAPISANE, a nie "pisze". Ukłony.

• #168727 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

oky – jest napisane 🙂 Pozdrawiam Andrzej

• #168728 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus ma pierwszeństwo na swoich nadajnikach, co ogólnie odbija się na jakości rozmów z Play. Jeśli chodzi o bonus- podobna do wielkiej promocji teraz w popie. Szkoda zachodu. Ciągle pod względem ekstra kasy najlepszą promocją są podwojenia w Erze: TT i Heyah.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Bonusowe Doładowanie na Powitanie w Play (aktualizacja)
Twoje informacje: