BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #149901 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Nawet o połowę można zredukować swoje rachunki telefoniczne po skorzystaniu z pierwszego na świecie narzędzia do automatycznej optymalizacji wydatków na komórkę. Eksperci przewidują, że polska usługa internetowa wywoła korzystne zmiany na rynku telekomunikacyjnym.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #245420 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

testował to już ktoś?

• #245421 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko było by fajnie gdyby nie to, że chcą dostępu do iBOA (nieograniczonego dostępu do pełnych danych)

Niby wszystko zamazują ale kto wie jakie dane zbierają, usługa mocno spóźniona.

• #245426 Odpowiedz
      rcicho
      Uczestnik

Dawajcie im dostep (numer, login i hasło) do swojego konta a „dobrze” na tym wyjdziecie.
      Osobiście prędziej puściłbym dzieci do szkoły gejowskiej niż dał im dostep do swojego konta. Nic głupszego nie można zrobić. Szkoda, że redakcja Telixa nic nie pisze o niebezpieczeństwie związanych z tą niby usługą.

• #245427 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

rcicho – nie każdy musi konczyć taka szkołe jak Ty

• #245429 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

na tej stronie nie ma żadnych danych kontaktowych (jest tylko formularz), ani nawet regulaminu…

• #245443 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na pewno nie skorzystam. Będę odradzał każdemu tego typu usługę.
      Lepiej samemu policzyć niż dawać pełen dostęp do konta niewiadomo komu i potem się dziwić, że bilingi i inne dane wyciekły.

• #245446 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jakaś ściema

• #245449 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy to jest ta sama usługa, którą jakiś czas temu opisywano, że zrewolucjonizuje wybór oferty? Czy może jest to inny projekt?

Z płatną wersją beta ostro przegięli.

• #245866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam,

Ja testowalem jak projekt blupill był jeszcze bezpłatny i cóż mogę powiedzieć (napisać). |Miałem szczęście że to była wersja bezpłatna bo uznałbym pieniądze wyrzucone w błoto.
      Własnie kończy mi się umowa u operatora ERA gdzie mam abonament na kwote 65 zlotych, i blupill dokonał obliczeń nowej atrakcyjnejszej taryfy i tu nastapilo moje lekkie zdziwienie bo najlepsza taryfa oprocz tej co mam kosztowałalby mnie 133 zlote w PLAYU.
      Gdy napisalem do firmy prosili zebym wyslal im dokladniejsze skany wszytskich zaproponowanych taryf i cos wtedy beda szukac bledu.

Tak wiec na razie odczucia ujemne.
      Teraz kaza placic za smsa a progrmanawet nie ma instrukcji jak interpretrowac wyniki porgramu nic.
      Tylko wysylamy w ciemno smsa nie wiedzac co dostajemy w zamian.

• #246402 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wygląda na kant! Pewnie za jakieś pół roku powiedzą o aresztowaniu lub ucieczce twórców w programach informacyjnych TV.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: BluPill: rachunki za telefon komórkowy niższe nawet o połowę?
Twoje informacje: